Stappenplan Studielink

Stap 11

Laatste stap: Bevestigen

Controleer of al je gegevens correct zijn. Zet een vinkje bij “De bovenstaande gegevens zijn correct”.

Let op:
Het is aan te raden om te klikken op de knop “Afdrukken gegevens eigen administratie” voordat je het inschrijfverzoek verstuurd. Je hebt dan meteen een overzicht van de antwoorden die je hebt gegeven op de specifieke vragen. Klik vervolgens op “Verstuur mijn inschrijvingsverzoek”.

Ga terug naar je persoonlijke Studielinkpagina. Hier zie voor welke opleiding je een inschrijfverzoek hebt ingediend. Klik op de opleiding om gegevens te wijzigen, studiefinanciering bij DUO aan te vragen of je verzoek in te trekken.
Laat inschrijfverzoeken niet open staan als je weet dat je een opleiding toch niet gaat volgen. Dat voorkomt voortdurende berichten vanuit Studielink of de EUR.

Heb je tijdens het invullen van de Studielinkwizard vragen die niet in dit stappenplan worden beantwoord, neem dan contact op met de Studielink Helpdesk, te bereiken op: 088-4247600 of info.studielink.nl > Studentenhelpdesk Studielink.

Heb je vragen over het inschrijfproces bij de Erasmus Universiteit Rotterdam? Neem dan contact op met het Erasmus Studenten Service Centre (ESSC). Kijk daarvoor op Ask Erasmus

Direct naar Studielink om je in te schrijven of te herinschrijven voor een opleiding