Ervaringen Bachelor in Pedagogische Wetenschappen - BSc

De ervaring van Serife

Serife Ugur, Tweedejaarsstudent Pedagogische Wetenschappen

“Ik kijk er naar uit om na mijn afstuderen van Rotterdam mijn werkveld te maken!”Door mijn passie voor kinderen en jongeren heb ik voor Pedagogische Wetenschappen gekozen. Het is leuk om colleges te volgen van inspirerende docenten en gastsprekers uit de praktijk, zoals experts op het gebied van kinderopvang, autisme en hoogbegaafdheid. In de probleemgestuurde onderwijsgroepen bespreek ik met mijn medestudenten de literatuur en hierbij helpt de tutor als het nodig is. Ik merk dat ik de stof hierdoor goed en langer onthoud. Het is erg leerzaam dat in de practica de theorie concreet wordt gemaakt. Ik heb nu al geleerd testen af te nemen bij kinderen en pedagogische gesprekken te voeren. Ik heb nog een paar jaar te gaan, maar kijk er al erg naar uit om na mijn afstuderen van Rotterdam mijn werkveld te maken!
Ervaring Pedagogische Wetenschappen