Erasmus today

• Kinderen Wetenschapsknooppunt

Een ongebruikelijke onderzoeksmarkt

Basisschoolleerlingen in Rotterdam-Zuid sluiten programma Wetenschapsknooppunt af met infomarkt

Op donderdag 14 maart sloten leerlingen van basisschool de Catamaran het programma van het Wetenschapsknooppunt af met een eigen wetenschapsmarkt. Trots presenteerden ze hun werk.

• Verkiezingsdebat afgelast

Het Erasmus-verkiezingsdebat dat vanavond gehouden zou worden in de aula van de Erasmus Universiteit Rotterdam gaat niet door.

• EUR Connect

Alumni platform EUR Connect in een nieuw jasje!

Woensdag 20 maart wordt het vernieuwde EUR Connect platform gelanceerd!

• New York City

'Waarde afgevaardigden!'

Op 26 februari oefende de Cedo Nulli-delegatie voor de National Model United Nations. Van 24 tot 28 maart vertegenwoordigen zij de Erasmus Universiteit Rotterdam in New York.

• Onderwijsraad met twee leden vanuit Erasmus Universiteit

Onlangs werd afscheid genomen van een aantal leden van de Onderwijsraad, waaronder EUR-collegevoorzitter Kristel Baele. De raad telt nog steeds twee leden vanuit de EUR.

• WOinActie

Acties voor meer investeringen in onderwijs

Ook op de Erasmus Universiteit Rotterdam staan acties gepland in de week van 11 maart.

• ‘We zijn tenslotte in Nederland!’

Stoiko Stoev is een masterstudent uit Bulgarije en merkt gedurende zijn tijd hier interessante dingen uit het Nederlandse studentenleven op.

• Photo of Padre Solalinde

Annual Geuzenpenning granted to Padre Solalinde

Padre Solalinde has been trying to support poor, vulnerable people in dangerous journeys in search of a better life.

• ‘Science meets You!’: Wat vindt u zo leuk aan professor zijn?

Met Science meets You! komen in totaal vijfhonderd leerlingen en scholieren naar campus Woudestein.

• Erasmus Junior College bij Erasmus MC

Gaming, Economie of toch liever Geneeskunde?

Op 6 februari begonnen 110 basisschoolleerlingen in het Erasmus MC aan het Erasmus Junior College over de medische wereld.