ESE-bility

ESE-bility dag 2017

Op 8 juni vond de jaarlijke ESE-bility dag plaats. Dit jaar was TOP betrokken bij de organisatie van deze dag, die in het teken staat van kennisontwikkeling en teambuilding.Tijdens de ESE-bility dag worden er workshops georganiseerd voor medewerkers van de Erasmus School of Economics. Dit jaar bezochten zo`n 150 mensen de dag.

 

Na een gezamenlijke lunch en een welkomstwoor door decaan Philip Hans Franses ging het programma van start met Omdenken, een interactieve workshop waar denken in mogelijkheden in plaats van problemen centraal staat. Na deze gezamenlijke start waaierden de deelnemers uit naar verschillende workshops.  

 

 

 

Diversiteit 


Dit jaar was er in de workshops onder meer aandacht voor het thema diversiteit. Zo leerden deelnemers hoe je omgaat met culturele diversiteit op de werkvloer in de workshop van Nannette Ripmeester en Sevasti Christoforou van Labour mobility.  
 
Ook werd er een workshop Diversity and Inclusion aangeboden door Joost Schothorst van InContext, waarin aandacht werd besteed aan de wijze waarop impliciete vooroordelen ons handelen beinvloeden. 

Onderwijsinnovatie 


Tevens werden er diverse workshops op het gebied van onderwijsinnovatie aangeboden. Zo leerden deelnemers tijdens de workshop van Kris Stabel van Risbo hoe zij screencasts in kunnen zetten in het onderwijs en verzorgde voormalig rector magnificus Henk Schmidt een workshop over interactieve lesmethoden. 
 
Wij vonden het erg leuk bij te kunnen dragen aan het programma en kijken terug op een geslaagde dag. Wil jij ook een evenement op het gebied van training en ontwikkeling organiseren? TOP denkt graag met je mee!