Student in the spotlight

Tijdens ‘Student in the spotlight’ krijgen een of meerdere studenten gedurende vijf minuten het podium in de aula om te vertellen over hun project of initiatief. Het gaat om inspirerende verhalen, bijzondere dingen die studenten van de Erasmus Universiteit doen bij het realiseren van hun ambities. Projecten met maatschappelijke waarde, studenten die een voorbeeld zijn voor anderen.

Studenten en medewerkers konden zich zichzelf of anderen opgeven. Een jury onder leiding van de rector magnificus beoordeelde de inzendingen.

Dit jaar is de Student in the spotlight: Teodor Cataniciu

Teodor heeft onlangs zijn bachelor International Business Administration afgerond aan de Rotterdamse School of Management.

De in Roemenië geboren student is een van de belangrijkste krachten achter Restart Network in Rotterdam. Dit is een crowdsourced tech school die vluchtelingen (en anderen) helpt om hun leven te ‘herstarten’ door hen te leren hoe ze moeten programmeren. Zo biedt hij ze een ingang in de tech industrie.