Loopbaantrainingen van TOP

Het cursusaanbod van TOP is speciaal in het kader van Career in Progress aangevuld met cursussen gericht op “oriëntatie op carrière”. Deelname aan deze trainingen zijn voor medewerkers van de EUR  kosteloos. Het gaat om de trainingen:

 1. Your next step (ook zeer interessant voor PhD’ers!):

  Wat wil ik echt in werk? Wat is de volgende stap in mijn loopbaan? Wat heb ik een andere werkgever of leidinggevende te bieden? Als alles mogelijk was dan …? Vragen die het merendeel van ons op een enig moment stelt. Goede vragen om regie te krijgen op je loopbaan, om (meer) energie, plezier en voldoening uit werk te halen.

  Data: vrijdag 3 november of dinsdag 28 november 2017

 2. Personal branding & networking:

  Ambities bereiken, projecten en opdrachten verwerven, werk vinden, uitvoeren en leuk houden. Het vraagt om mensen kennen, vinden en gevonden worden, en vooral opgemerkt worden. Wil je opgemerkt worden door mensen uit je vakgebied, in je werkomgeving of op de arbeidsmarkt? Wil je leren jezelf succesvol te profileren en om ontspannen te netwerken?

  Data:vrijdag 27 oktober of vrijdag 17 november 2017

 3. LinkedIn:

  Vinden, binden en verzilveren. Daar draait LinkedIn om. Social media zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Een profiel aanmaken is snel gedaan, maar hoe kan LinkedIn helpen bij de uitvoering van uw werk en carrière? Deze training kan nu ook in delen gevolgd worden.

  Data:

  • introductie: 5 oktober 2017 van 9.00 -12.00 uur
  • marktbewerking: 5 oktober 2017 van 13.00 - 16.00 uur
  • individuele coaching: 23 oktober 2017 (inplanning tijdstip volgt na aanmelding)
 4. Fit for future:

  Veranderingen zijn aan de orde van de dag. In de wereld in het algemeen en binnen het werk in het bijzonder. Dat vraagt nogal wat van mens en organisatie, zowel qua aanpassingsvermogen als ook qua energie en werkplezier. Wat kun je doen om de regie te houden? Hoe blijf je fit en zinvol bezig? 
 5. CV clip:

  Succesvol solliciteren, betekent opvallen in de menigte. Met creatieve cv's, er uitspringende motivaties of bijvoorbeeld een video sollicitatie. Het gebruik van een persoonlijke video als onderdeel van het sollicitatieproces lijkt steeds populairder te worden.
 6. R&O:

  Tot slot is er de mogelijkheid om een training ‘Het voeren van R&O gesprekken voor medewerkers’ te volgen van een halve dag. Deze training is er ook voor leidinggevenden. Beide trainingen vinden plaats op 2 november 2017, 29 januari 2018 en 6 maart 2018 (voor medewerkers in de ochtend, voor leidinggevenden in de middag).

Voor meer informatie en/of vragen kun je terecht bij:

Miranda Smit/ Monique Goense
E top@eur.nl
T 010 - 40 81697
W www.eur.nl/top of webportal Career in Progress