Student Life: Events

• Create your own event

Organiseer je eigen event voor Studium Generale

• Erasmus Pop Quiz

Het is weer tijd om te quizzen samen met het Erasmus Paviljoen. Kun jij aan een gitaarsolo horen welke liedje het is of weet je alles over de nineties? Doe dan mee!

• ISS Dies Natalis 2018

Vier het 66-jarig jubileum van ISS mee.

• Studio Erasmus

De ongewenste impact van de zomertijd en het geheim van een gezond seksleven.

• Right Movie Night

Studium Generale en JFR presenteren films met een juridisch tintje voorafgegaan door een juridische introductie. Dit keer de film What Will People Say.

• 85hr Student Film Project

Een zin, een voorwerp, een personage en 85 uur. Lukt het jou en je team om een complete film af te leveren?

• Open Stage Night

De maandelijkse Open Stage Night van Studium Generale en ESN Rotterdam.

• Muzikale Hersenen

De tweede lunchlezing staat in het teken van muziek. Geluid triggert de manier waarop we herinneren, emoties ervaren en luisteren. Wat gebeurt er in het brein als je muziek hoort?

• Circulaire economie

Science Café den Haag

• Publiek in de bioscoop

85hr Student Film Project | The Results

Een zin, een voorwerp, een personage en 85 uur. Is het de teams gelukt om prachtige films aan te leveren? Kom het zien en ze supporten. Je stemt ook mee voor de publiekswinnaar.

• Stand Up Club International

Verwacht je rot te lachen met drie top-comedians uit het buitenland. Gooi ook nog een super MC in de mix en je bent volledig klaar voor een avond lachen.

• Film Special: Call Me By Your Name

Samen met ESN-Rotterdam, nodigen we je uit voor onze maandelijkse filmavond in het Erasmus Paviljoen. Dit keer laten we Call Me By Your Name zien i.s.m. Erasmus Pride.

• Feestelijke opening Education Lab

Je bent van harte uitgenodigd om van 13 tot en met 15 november de feestelijke opening van het Education Lab mee te vieren!

• Kinderen van Aleppo

Een voorstelling door George Tobal over hoop, moed en (on)geloof.

• Conferentie internationalisering Kwaliteit en Inclusiviteit

Graag nodigen we u uit voor de conferentie over internationalisering die de Vereniging van Universiteiten en de Erasmus Universiteit Rotterdam samen organiseren.

• Erasmus Jazz Sessions

Tijdens de Erasmus Jazz Sessions spelen studenten van EUR en Codarts samen. Meespelen is mogelijk!

• Verslaafd aan kicks

De derde lunchlezing staat in het teken van psychiatrie, verslavingen, kicks en het brein.

• Hannah Arendt in the 21st Century | Lecture & Film

Wat zou Hannah Arendt gevonden hebben van de hedendaagse problematiek? Lezing en film over een van de meest invloedrijke en eigenzinnige denkers van de vorige eeuw.