Workshop Skills are Hot (Dutch Speaking Students)

Education & Student Affairs
Begindatum

Tuesday, 20 Feb 2018, 14:00

Einddatum

Tuesday, 20 Feb 2018, 17:00

Je hoort het overal: de arbeidsmarkt verandert snel door o.a. technologische en internationale ontwikkelingen. Naast het up to date houden van je kennis, is het zeker zo belangrijk dat je vaardigheden future proof zijn!

Vaardigheden als creativiteit, samenwerken, je probleemoplossend vermogen, kritisch kunnen denken en effectief kunnen communiceren zijn vaardigheden die door bedrijven universeel worden gezocht. Deze vormen vaak belangrijke factoren in sollicitatiegesprekken. Zo belangrijk zijn ze tegenwoordig.

Hoe staat het met jouw vaardigheden, heb jij ze goed in beeld? In deze workshop ga je op de eerste plaats op zoek naar je vaardigheden (en dat zijn er misschien wel meer dan je denkt!). We gaan met behulp van je CV hiermee aan de slag. Op de tweede plaats krijg je handvatten aangereikt hoe je ze verder kunt ontwikkelen om ze future proof te maken.

Vergeet niet je CV mee te nemen naar de workshop.

Programma:

Aan de orde komen de volgende onderdelen

• De veranderende arbeidsmarkt
  • 21 eeuwse vaardigheden, transferable skills, hard en soft skills
  • 2 oefeningen om je vaardigheden te ontdekken
Meer informatie

Voorwaarden: Wanneer de inschrijving een feit is, gaat de deelnemer een verplichting aan en neemt de bijbehorende voorwaarden in acht.

Price: 20 euro