Study Law

Rotterdam: where law meets business.

Do you want to study Law? At Erasmus University, in the dynamic and diverse city of Rotterdam, Law is one of the main areas of research and education. A distinguishing feature of the education provided by Erasmus University Rotterdam is the combination of academic training, international orientation and social relevance - education that is closely interwoven with excellent scientific research. Start your international legal career in the Netherlands, with one of our highly ranked bachelor, master or executive programmes.

Erasmus University Rotterdam has a strong social- and business-driven orientation. The motto of the law undergraduate and postgraduate programmes is therefore ‘Where law meets business’.

Law orientated master programmes

Development Studies

In the MA programme you learn about the most recent theories and debates and you learn to apply this knowledge to practical issues of development and social change.

Double Degree Programme Toga aan de Maas

Met dit Double Degree Programme volg je twee volledige masteropleidingen in iets meer dan anderhalf jaar: Toga aan de Maas en een nader te kiezen master uit het aanbod van Erasmus School of Law.

Privaatrecht

Privaatrecht is de mastervariant met een goed carrièreperspectief. Je leert kritisch te kijken naar kennis die je hebt opgedaan en ontwikkelt vaardigheden die in de praktijk goed van pas komen.

Staats- en Bestuursrecht

Hoe wordt de relatie tussen burgers en hun overheid geregeld? Welke rol speelt de EU in de relatie? Een master voor wie alles wil weten van de (inter)nationale wetten en regels voor landen en burgers.

Strafrecht

Met een kwalitatief sterk programma word je uitgedaagd een visie te ontwikkelen op de grote vragen van het strafrecht.

Visit the university from afar

Virtual experience

Practical matters