ESSB Virtuele Informatiesessies - Bachelors

In deze huidige coronacrisis begrijpen we dat het moeilijk is om je te oriënteren op een vervolgopleiding. Omdat dat je onze campus momenteel niet kunt bezoeken, hebben we hieronder een handig overzicht geplaatst zodat je alsnog digitaal kennis kunt maken met alle bacheloropleidingen (BSc) die we aanbieden aan de Erasmus School of Social and Behavioural Sciences.

Neem eens een kijkje en open onderaan de pagina onze virtuele informatiesessies, de webpagina’s, onze contactgegevens, of chat met studenten en staf!

Aanbod voor studiekiezers

Het coronavirus maakt dat de voorbereiding op de overstap naar de universiteit er anders uitziet dan normaal. Indien je nog een studiekeuze moet maken kan dat alleen digitaal, de fysieke voorlichtingsevenementen zijn tot het einde van het schooljaar geschrapt. Ga jij in september 2020 starten met je nieuwe opleiding? Dan ziet ook de toelatingsprocedure er anders uit omdat de eindexamens niet doorgaan. De Erasmus Universiteit Rotterdam helpt jou graag bij het maken van een goede keuze en geeft tips over hoe jij je goed kan voorbereiden zodat je zonder zorgen kan starten aan je nieuwe opleiding.

Bekijk de tips van de Erasmus Universiteit Rotterdam voor de juiste studiekeuze en een goede voorbereiding.