Vertrouwenspersonen

Direct contact met een vertrouwenspersoon in het Erasmus MC

Studenten die geconfronteerd worden met ongewenst gedrag in welke vorm dan ook, kunnen rechtstreeks contact opnemen met een van de vertrouwenspersonen van het Erasmus MC. De contactgegevens staan hieronder vermeld. Als niet duidelijk is met wie contact kan worden opgenomen, kan een bericht met naam en telefoonnummer worden gestuurd naar studieadviseur.gnk@erasmusmc.nl (dit is een vertrouwelijk adres dat wordt beheerd door de studieadviseurs Geneeskunde). De studieadviseur zal dan contact opnemen met het doel een passend vervolgtraject uit te stippelen.

Klachtencommissie ongewenst gedrag

Postbus 2060
3000 CA Rotterdam

Adriaan van 't SpijkerPsycholoog en docent