Master programma's ESSB

[Hier stond HTML. PageId: 23017]

Masteropleidingen ESSB

Studies over mens & samenleving: verdieping, analyse en oplossing

Met onze masteropleidingen kun je je kennis verdiepen en vaardigheden trainen om complexe vraagstukken over maatschappij, leiderschap en persoonlijke opgaven te analyseren alsmede op te lossen. Het toegepaste karakter van de masteropleidingen biedt de mogelijkheid adequate oplossingen te vinden voor complexe opgaven over mens en samenleving.

Opleiding Bestuurskunde

Masteropleiding Bestuurskunde bestaat uit de volgende programma's:

Opleiding Sociologie

Masteropleiding Sociologie bestaat uit de volgende programma's:

Opleiding Psychologie

Masteropleiding Psychologie bestaat uit de volgende programma's (alleen overdag):

Aanvraag Bewijs van Toelating

Post-academische programma's

Via de facultaire voorlichter: T (010) 408 2046
E voorlichting@essb.eur.nl

Brochures

Brochures "Masterprogramma's ESSB" met korte beschrijvingen van de masteropleidingen en hun programma's, schakelprogramma's en postacademisch onderwijs kunt u bestellen bij het Studenten Informatie Centrum (SIC), telefoon (010) 408 1137 of via e-mail (sic@oos.eur.nl). Wilt u de verzending van de brochure per internet bestellen? Klik dan hier! Klik hier voor de ESSB Master Brochure 2012. Aan de teksten op de mastersite kunnen geen rechten worden ontleend.