Coaches gezocht voor Het Erasmus Coachcafé!

Current facets (Pre-Master)

Alumni coachen jonge generatie

Op 21 maart 2018 vindt het eerste Erasmus Coachcafé voor jonge alumni en masterstudenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam plaats. Tijdens deze avond, in de setting van een (grand) café, gaan de deelnemers met elkaar in gesprek over hun talent, droom en volgende stap, en leren zij over de kracht van netwerken. Aan het eind van de avond gaan ze naar huis met een flinke dosis energie, waardevolle inzichten en nieuw opgedane contacten. Een goed gesprek staat centraal, een borrel en een bitterbal ondersteunen de goede sfeer.

Jouw rol als coach

We zoeken alumni die het leuk vinden om als coachend gespreksleider mee te werken aan dit event. Als coach voer je in drie rondes gesprekken met de deelnemers. Per ronde zitten er drie deelnemers bij je aan tafel. Jouw rol bestaat uit het stellen van vragen, motiveren, inspireren en spiegelen.

Training voor coaches

Voorafgaand aan dit event bieden wij een training aan om het concept volledig te doorgronden en je handvatten mee te geven. De training wordt gegeven door een ervaren moderator van Het Coachcafé en vindt plaats op campus Woudestein.

Lijkt het je leuk om als coach deel te nemen aan Het Erasmus Coachcafé? En ben je beschikbaar op de volgende data?

Wat DatumTijdLocatie
Training voor coachesMa 5 maart19:00 – 22:00 uurCampus Woudestein
Diner met alle coaches + Het Coachcafé Wo 21 maart 18:00 – 22:30 uurCafé in Rotterdam, n.t.b.

Stuur dan een korte motivatie naar alumni@eur.nl. Graag lezen wij iets terug over je (werk)ervaring op het gebied van coaching, aansturing, begeleiding, etc.