Ontmoet het Alumni Relations team

Als je vragen hebt voor ons team of een afspraak met één van ons wilt inplannen, neem dan contact op met alumni@eur.nl. We nemen dan spoedig contact met je op!

 • Sue Martin
  Director Alumni Relations

  Voordat ze in het hoger onderwijs begon werkte Sue lang voor de Britse overheid, bij de grenspolitie en als diplomaat met uitzendingen naar Nigeria en Cyprus. Vanaf 2008 had ze verschillende rollen bij de universiteiten van Southampton en Reading, waar ze onder andere het rekruteren van nieuwe studenten, beheren van de faculteiten en alumni relations overzag. Ook leidde ze vrijwilligers op en beheerde ze campagnes voor fondsenwerving. Sue gelooft in de vicieuze cirkel van alumni relations: studenten kiezen een instituut vanwege de inspirerende alumni, en worden op hun beurt zelf inspirerende alumni. In 2018 startte Sue bij RSM als Director of Corporate and Alumni Relations om in 2020 eenzelfde rol op te nemen bij de Erasmus Universiteit Rotterdam. Sue heeft drie dochters, een voorliefde voor classic rock en ze versloeg ooit één van onze vice-decanen in een (vriendschappelijke) bokswedstrijd.

 • Karen de Man
  Alumni Relations Officer

  Karen heeft een BSc International Business and Languages van de Hogeschool Rotterdam. Ook spendeerde ze anderhalf jaar in de VS, waar ze stage liep en studeerde. Het grootste deel van haar carrière besteedt Karen in het internationale onderwijs, en voor haar huidige rol werkte ze als Communications Advisor Alumni & Career bij Nuffic, de Nederlandse organisatie voor internationalisering in het onderwijs. In het team is Karen verantwoordelijk voor de relaties met ESSB, ISS, IHS, Erasmus MC en EGSH, evenals voor de internationale alumni gemeenschappen en de Erasmus Alumni Club. Om de week is Karen vrijwilliger bij AAP Animal Advocacy and Protection als vertaler en gids bij de opvang in Almere.

 • Bonita Qaiser
  Alumni Relations Officer

  Voor haar rol in het Erasmus Alumni Relations Team werkte Bonita voor de scale-up HousingAnywhere als Promotion Coordinator en Relations Manager. Ze heeft een MA in International Relations van de Universiteit Utrecht, veel ervaring met het werken met vrijwilligers en ook als communicatie specialist van een NGO. Bonita's kracht in het team is haar passie voor samenwerken met anderen. Ze is verantwoordelijk voor de samenwerkingen met ESHCC, ESL en EUC en is leider van het project Student Engagement, waar onder andere een mentorprogramma onder valt. Bonita is dol op dieren en de natuur, en ze heeft recentelijk een hond geadopteerd uit het asiel!

 • Jan Geerts
  Alumni Relations Officer

  Jan is opgegroeid in Dordrecht en koos na behalen van zijn propedeuse Franse Taal- en letterkunde voor de bovenbouwstudie Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn jongensdroom om ambassadeur in Parijs te worden is niet uitgekomen, maar werken in een internationale omgeving doet Jan al geruime tijd. Als communicatieadviseur bij de Haagse Hogeschool zag hij het potentieel van alumnirelaties en mede  daardoor werd hij in 2013 aangesteld als de eerste fulltime adviseur alumnirelaties aan een Nederlandse hbo-instelling. Binnen het Erasmus Alumni Relations Team is Jan is verantwoordelijk voor de samenwerkingen met ESE, ESHPM, ESPhil en de Erasmus Alumni Club. Ook houdt hij zich bezig met het leven-lang-leren-aanbod. Jan is een ervaren spreker en trainer op het gebied van relatiemanagement en is op dit moment voorzitter van de expert community International Alumni Relations van de EAIE. Hij speelt basgitaar en is gek van voetbal, koken en Italië.

 • Kim Elferink
  Alumni Relations Coordinator

  In 2021 startte Kim in het Erasmus Alumni Relations Team. Nadat ze haar MSc Applied Communication Science aan Wageningen University and Research Centre had afgerond werkte ze voor Omnicon PR Group en verzorgde ze de communicatie voor verschillende beroemde merken. Na deze baan ging ze op avontuur: gedurende ruim een half jaar reisde ze de wereld rond, langs Mongolië en China, Indonesië en Australie om ten slotte via Nieuw-Zeeland in Fiji te eindigen. En nu? Nu bouwt ze communities met alumni, ondersteunt en organiseert ze events en is ze verantwoordelijk voor verschillende fundraisingactiviteiten. In haar vrije tijd is Kim graag actief, zowel met penselen op een doek als met haar hockeystick op het veld.

 • Monique van der Wielen
  Alumni Events

  Monique van der Wielen heeft een BA in Leisure & Events Management. Voor haar huidige rol werkte ze als event manager voor een aantal verschillende Nederlandse bureaus. Zo ontmoette ze prinses Beatrix, werkte ze voor Google en organiseerde ze de nationale herdenkingsceremonie van de MH17-ramp. In haar huidige rol beheert Monique het evenementenprogramma van het team en is ze verantwoordelijk voor het ontwikkelen en leveren van belangrijke events voor de alumni gemeenschap van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ook heeft ze iets met trams: Monique leerde haar man kennen in een tram in Rotterdam en is met hem getrouwd in het RET Tramdepot aan de Oostzeedijk, in een sprookjesachtige setting tussen arriverende en vertrekkende trams.

 • David Dekker
  Alumni Communications Officer

  Wie kan beter de wensen van de alumni doelgroep begrijpen dan een EUR alumnus? In 2016 studeerde David af van de International Bachelor Communication and Media aan de ESHCC. Met een sterke interesse in digitale media en ondernemerschap sloot hij zich aan bij een digitale marketing start-up die snel groeide in Nederland. Zijn ambitie om bij te dragen aan een positieve maatschappelijke impact bracht hem terug naar de campus van de EUR in 2020. In het team is David verantwoordelijk voor het maken en stroomlijnen van communicatie tussen de universiteit, faculteiten en alumni. Weinig mensen weten dat David een geheim recept voor mosselen heeft, beter dan wélk recept dan ook. Je kunt het aan hem vragen, maar vertellen doet hij het waarschijnlijk niet.

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen