Netherlands-Asia Honours Summer School

"Dé manier om China te ontdekken: een life changing experience met een fantastische, open-mindes groep!"

De NAHSS is een unieke samenwerking tussen alle Nederlandse universiteiten, vier ministeries en meer dan twintig Nederlandse en Chinese multinationals. Het doel: Nederlandse topstudenten de dynamiek van en kansen voor Nederland en China te laten ervaren. Honderd studenten reizen na een voorbereidend programma in Nederland af naar Beijing, Hongkong, Shanghai of Shenzen. Daar volgen ze een summer school, bezoeken ze bedrijven en werken ze aan een consultancy project werken voor één van de NAHSS partners. Het programma wordt afgesloten met een business- en cultuurweek in Shanghai.

Interesse?

Mis deze unieke kans niet! Van 1 december t/m 8 januari kan jij je aanmelden voor de NAHSS 2019, via https://www.nahss.nl/nl/aanmelden/.

Criteria

Om in aanmerking te komen voor deelname moet je aan de volgende criteria voldoen:

• Je bent een tweede- of derdejaars bachelor student aan een Nederlandse onderzoeksuniversiteit;
    * Vierdejaars bachelor studenten met gegronde redenen voor studievertraging mogen zich ook aanmelden voor de NAHSS (e.g. bestuursjaar en/of stage).
  • Je hebt een vloeiende taalbeheersing in Engels (academisch) en Nederlands (NT2) in zowel spraak als geschrift;
  • Je hebt affiniteit met China;
  • Je bent ambitieus, sociaal, actief, open-minded en ondernemend;
  • Je bent een excellente student en voldoet aan minimaal één van de volgende criteria;
    • Honours Student
    • Bovengemiddelde cijfers (≥ 7/10)
    • Onderscheidende extracurriculaire activiteiten

Meer informatie over de aanmeldprocedure vind je op de website van de NAHSS. De EUR hanteert geen specifieke aanmeldingseisen bovenop de criteria van de NAHSS. Let er bij je aanmelding op dat je een cijferlijst met EUR stempel inlevert. Ga hier op tijd achteraan, in de kerstvakantie is het niet mogelijk om dit te regelen.

De NAHSS wordt gekenmerkt door zijn unieke combinatie van academische, business en culturele activiteiten, waarbij het programma wordt ondersteund door alle dertien Nederlandse onderzoeksuniversiteiten, het bedrijfsleven en de Nederlandse overheid.
Koen Bastiaansen en Christiaan van den Berg
NAHSS