Bachelor Open Dag

Zaterdag 15 oktober 2022

Kom langs op de volledig hybride Bachelor Open Dag van de Erasmus Universiteit Rotterdam op zaterdag 15 oktober 2022 en vind de opleiding die bij jou past! Ontdek wat Rotterdam jou straks als student te bieden heeft, stel al je vragen over studiefinanciering of het vinden van een kamer. Of verken onze multifunctionele campus tijdens een campustour en moderne wereldstad Rotterdam op een bustour!

Volledig hybride (fysiek of online)

Wij willen dat jij de beste studiekeuze gaat maken. Daarom ontvangen we je graag op onze campus! Ben je écht niet in staat te komen? Niet getreurd, alle voorlichtingssessies zijn online te volgen. Meld je dus aan om ons te bezoeken of meld je aan voor online deelname via de correcte buttons hierboven. Je kan altijd tussentijds je keuze wijzigen door je af te melden voor de ene optie en aan te melden voor de andere. Daarnaast worden de voorlichtingssessies opgenomen voor alle (online) deelnemers en in de week na de Bachelor Open Dag met iedereen gedeeld.

Bij bezoek aan onze campus vragen we je in het kader van duurzaamheid en de maximumcapaciteit wel zoveel als mogelijk met het ov te komen en met maximaal één begeleider.

Bachelor Open Dag 2019 aftermovie

Wat kun je verwachten tijdens de Bachelor Open Dag?

Op de Bachelor Open Dag kun je voorlichtingssessies over alle bacheloropleidingen bijwonen. Daarnaast staan onze studievoorlichters, studenten en afgestudeerden voor je klaar om je vragen over de bacheloropleiding van je keuze te beantwoorden. Ook kun je onder leiding van een gids onze multifunctionele campus en onze moderne wereldstad Rotterdam verkennen.

Op de Bachelor Open Dag zullen opnames van voorlichtingssessies, foto’s en video’s worden gemaakt die na afloop op onze website of social media kanalen kunnen worden geplaatst.
Voor meer informatie over hoe de Erasmus Universiteit Rotterdam omgaat met jouw persoonsgegevens, bekijk ons privacy statement.

Open Dag Erasmus MC

Wil je een voorlichtingssessie bijwonen van Geneeskunde, Nanobiologie en/of Klinische Technologie? Dit kan op de Open Dag Erasmus MC op zaterdag 29 oktober 2022, waarvoor je je later kan aanmelden. De opleiding Geneeskunde is bij de Bachelor Open Dag wel aanwezig met een eigen informatiestand, voor al je vragen over de studie. Voor vragen over de Open Dag Erasmus MC kun je terecht bij studievoorlichting@erasmusmc.nl.

Praktische informatie

  • Voor wie? - Bachelorstudiekiezers en hun ouder(s)/verzorger(s)

  • Wanneer? - Zaterdag 15 oktober, 09:00 tot 17:00 (lokale tijd)

  • Waar? - Campus Woudestein of online

  • Wat? - Alle informatie over de Erasmus Universiteit Rotterdam, onze bacheloropleidingen en onze stad (met studenten, afgestudeerden en docenten)

Contact opnemen?

E-mailadres
openday@eur.nl

We proberen je vragen direct te beantwoorden.

Bekijk onze opleidingvideo's

Bezoek een (online) meeloopdag

Virtual Experience

Scroll door onze campus, collegezalen en studentenkamers

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen