Contractonderwijs

Contractonderwijs biedt u een wereld aan kennis en mogelijkheden. Ideaal om zonder de verplichting van een hele opleiding, u te verdiepen of uw kennis bij te spijkeren.

  • Studeren per vak;
  • Opfrissen van vakkennis;
  • Voor uw plezier studeren;
  • Kiezen uit een breed vakkenaanbod;
  • Instromen wanneer het u uitkomt.

Waarom contractonderwijs?

Wilt u uw vakkennis opfrissen of u, uit interesse, verdiepen in een bepaald onderwerp? Contractonderwijs is uitermate geschikt voor diegene die wel wil studeren aan de universiteit, maar niet (meteen) een volledige opleiding of studie wil volgen. U schuift aan bij de reguliere colleges die aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gegeven worden.

Vooropleiding en mogelijkheden

Er is keuze uit een breed vakkenpakket en deelnemers kunnen instromen wanneer het hen uitkomt. In het algemeen geldt dat voorkennis op vwo-niveau voldoende is, al dient de cursist zelf te beoordelen of hij/zij over voldoende (specifieke) voorkennis beschikt om het vak van zijn/haar keuze te volgen. De voertaal bij sommige cursussen is Engels.

Toetsen en certificaten

Alle vakken worden afgesloten met een tentamen of een andere toetsing. Na het behalen van voldoende resultaat ontvangt de cursist een certificaat. Wanneer men later zou besluiten een volledig studieprogramma te volgen, dan kunnen de behaalde certificaten vaak als vrijstelling worden ingebracht.

Rankings

Alles over rankings van de Erasmus Universiteit Rotterdam

Rankings