Minorvoorlichting

Minorstand in C-hal op 7 en 8 mei

Twijfel je over je minorkeuze en kun je wel wat advies gebruiken? Wil je meer weten over de voor- en nadelen van het volgen van je minor in Leiden of Delft? Of ben je gewoon benieuwd naar ervaringen van oud-minorstudenten? Loop langs bij de minorstand!

Op maandag 7 mei en dinsdag 8 mei staat er beide dagen van 10:00 uur tot 17:00 uur een stand in de C-hal (Theil-gebouw).

De stand wordt bemand door een aantal oud-minorstudenten. Bij de stand kun je bijvoorbeeld met de volgende vragen terecht:

  • Waar kan ik op letten bij het kiezen van mijn voorkeursminors? Hoe hebben oud-minorstudenten hun keuze gemaakt?
  • Wat kan ik verwachten wanneer ik kies voor een minor aan een andere faculteit? Wat zijn de voor- en nadelen van het volgen van een minor aan een andere faculteit?
  • Welke soorten minors zijn er en wat zijn de belangrijkste verschillen?
  • Hoe gaat de plaatsingsprocedure in zijn werk en wanneer hoor ik op welke minor ik ben geplaatst?
  • Waar moet ik op letten wanneer ik kies voor een minor in Leiden of Delft en wat zijn de belangrijkste verschillen met de EUR?

Kom langs op een moment dat voor jou goed uitkomt; je hoeft je niet aan te melden. We zien je graag op 7 of 8 mei!

Let op: omdat het minoraanbod van de EUR, de Universiteit Leiden en de TU Delft erg groot is, is het niet mogelijk alle minors afzonderlijk te belichten. Wel is gezorgd voor een zo divers mogelijke bezetting van de stand. De meeste minorambassadeurs hebben hun minor gevolgd aan een andere faculteit of universiteit en kunnen je dus meer vertellen over hun studie-ervaring aan hun majorfaculteit en hun minorfaculteit of -universiteit.