Organisatie minoronderwijs per aanbiedende faculteit

In het onderstaande overzicht staat per faculteit meer informatie over de informatievoorziening, het rooster en de literatuur. Voor verdere vragen staan hier tevens de contactgegevens van de faculteiten bij. In de matrix kun je zien onder welke faculteit de minoren vallen. 

Erasmus MC

Medio augustus krijgt elke minor een channel op SIN-Online en een Blackboard-site. Via het channel en Blackboard word je voorzien van algemene informatie over je minor, zoals roosterwijzigingen en andere berichten. Je moet je zelf ‘subscriben’ op het channel via Subscribe in SIN-Online. Door je te subscriben ben je automatisch ook geabonneerd op de Blackboard-site van de minor. De Blackboard-site zal gevuld worden met meer specifieke informatie over de minor, zoals het totaalrooster, onderwijsmateriaal, deadlines en artikelen.

Mocht je vragen hebben over je plaatsing dan kun je contact opnemen met de minor coördinatie via het contactformulier op op de website.
Met vakinhoudelijke vragen over je minor kun je contact opnemen met de contactpersoon van de minor (zie minorbeschrijving op www.eur.nl/minor). Voor algemene informatie over de EMC minoren kun je mailen naar minor@erasmusmc.nl.

ESE

Begin augustus wordt er meer informatie over de start van de minoren en de benodigde literatuur beschikbaar gemaakt via http://ese.sin-online.nl/. Mocht je vragen hebben over je plaatsing dan kun je contact opnemen met de minor coördinatie via het contactformulier op de website. Met vragen over de inhoud van de minoren kun je contact opnemen met de Erasmus School of Economics via de contactpersoon van de specifieke minor (zie de minorbeschrijving op http://www.eur.nl/minor/minoren/faculteit/ese/). 

ESHCC

Medio augustus ontvang je via je studentenemail meer informatie over de start van je minor en het rooster. Mocht je vragen hebben over je plaatsing dan kun je contact opnemen met de minor coördinatie via het contactformulier op de website. Met vragen over de inhoud van de minor kun je contact opnemen met mw. M. Lefeber via lefeber@eshcc.eur.nl.

ESL

Eind augustus wordt er meer informatie over de minoren beschikbaar gesteld via LawWeb. Je kunt hier inloggen met je ERNA-gegevens. Onder Home vind je het rooster en onder Courses vind je alle vakinhoudelijke informatie. Je wordt automatisch voor het tentamen van de minor ingeschreven. Mocht je vragen hebben over je plaatsing dan kun je contact opnemen met de minorcoördinatie via het contactformulier op de website. Met vragen over de inhoud van de minor kun je contact opnemen met de Erasmus School of Law via minor@law.eur.nl.

ESSB

Medio augustus ontvang je via je studentenmail informatie over de start van de minor, het rooster en de verplichte literatuur. Mocht je vragen hebben over je plaatsing dan kun je contact opnemen met de minor coördinatie via het contactformulier op de website. Met vragen over de inhoud van de minor kun je contact opnemen met de facultaire contactpersoon.

EUC: osea@euc.eur.nl

Bestuurskunde: educationaloffice-dpas@essb.eur.nl

Psychologie: educationaloffice-dpecs@essb.eur.nl

Sociologie: educationaloffice-dpas@essb.eur.nl

Pedagogiek: educationaloffice-dpecs@essb.eur.nl

FW

Eind juli wordt er meer informatie over de start van de minor, roosters en de benodigde literatuur beschikbaar gemaakt via Osiris Student (tabblad Onderwijs, Minoren). Mocht je vragen hebben over je plaatsing dan kun je contact opnemen met de minor coördinatie via het contactformulier op de website. Met vragen over de inhoud van de minor kun je contact opnemen met mw. L. Schots via schots@fwb.eur.nl.

ESHPM

Eind juli wordt er meer informatie over de start van de minor en de benodigde literatuur beschikbaar gemaakt via de Course Guide: https://courses.eur.nl/#/. Hier zal ook een link komen naar het lesrooster. Om het lesrooster te kunnen raadplegen, moet je kunnen inloggen op SIN-online met jouw ERNA-account. Mocht je vragen hebben over je plaatsing dan kun je contact opnemen met de minor coördinatie via het contactformulier op de website. Voor contactinformatie en vragen over de inhoud van de minor kun je terecht op de website www.eur.nl/eshpm/minor.

RSM

Alle RSM minoren hebben een aanwezigheidsplicht. In de tweede helft van augustus wordt er meer informatie beschikbaar gemaakt over de start van de minor door mw. Iteke de Jong, programma manager van Bachelor 2 & 3 bij RSM. Mocht je vragen hebben over je plaatsing dan kun je contact opnemen met de minor coördinatie via het contactformulier op de website. Met vakinhoudelijke vragen over je minor kun je contact opnemen met de contactpersoon van de minor (zie minorbeschrijving op www.eur.nl/minor).    

Veelgestelde vragen

Frequently Asked Questions (FAQ)

Veelgestelde vragen