Scriptiegroep

Voor studenten die bezig zijn met hun scriptie, maar het moeilijk vinden om zichzelf te motiveren is er de scriptiegroep. In een groep van maximaal 10 deelnemers kom je wekelijks bij elkaar om af te spreken welke doelen je jezelf wilt stellen voor de aankomende week. Gedurende de week heb je telefonisch contact met een andere student om van elkaar te horen hoe het gaat. Tijdens de volgende bijeenkomst bespreek je of je de gestelde doelen gehaald hebt, controleer je elkaars werk en stel je nieuwe doelen op voor de aankomende week.

De scriptiegroep is bedoeld voor studenten die al een goedgekeurd scriptievoorstel hebben. Je kunt maximaal een jaar aan de groep deelnemen. De groep is niet bedoeld voor inhoudelijke begeleiding van je scriptie.

De groepen zijn toegankelijk voor studenten van alle faculteiten van de EUR en komen wekelijks bijeen, begeleid door een psycholoog. Deelname is vrijwillig, maar niet vrijblijvend: het is belangrijk dat de groepsleden aanwezig zijn bij alle bijeenkomsten.

Inschrijving

De volgende introductieworkshop scriptiegroep vindt plaats op maandag 3 februari 2020 van 15.00 - 16.15 uur. Aanmelden is mogelijk vanaf 20 januari. Meld je aan met @student.eur.nl.
Let op: deze workshop staat ook open voor internationale studenten. De voertaal kan nog wijzigen naar Engels.