Erasmus Junior College – ‘Klasje op de EUR’

Voor scholen die met een klein aantal scholieren willen deelnemen

In 2017-2018 bieden wij naast het reguliere Erasmus Junior College ook een aangepaste variant aan, speciaal voor scholen met een kleiner aantal plusleerlingen.

• Een volledig onderwijsarrangement voor uw kind of leerling op de EUR dat wordt verzorgd door een student-docent.
  • Programma-inhoud is hetzelfde, maar de lessen worden verzorgd op de Erasmus Universiteit Rotterdam (Campus Burgemeester Oudlaan 50).
  • De leerlingen worden met deelnemers van andere basisscholen of individueel aangemelde leerlingen ingedeeld in een klasje bestaande uit minimaal 4 en maximaal 15 leerlingen.
  • Vervoer van en naar de universiteit wordt door de basisschool zelf geregeld.
  • In het na- en voorjaar kan er worden deelgenomen aan het openingscollege.
  • Afhankelijk van de lessenreeks is er een bezoek aan een van de partner-musea of een bedrijfsbezoek. Datum vastgesteld voor WK EUR.
  • Informatie betreffende data waarop de diverse 'Klasjes op de EUR' worden gegeven vindt u op: Schema 2017-2018 Klasjes Erasmus Junior College (pdf).

Overzicht en kosten

Aantal deelnemers:15
Duur:6 x 2 uur
Kosten:70 euro per leerling

Bij aanmelding voor het Erasmus Junior College 'Klasje op de EUR' gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Voor meer informatie kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met Tilly Schildt (010-4082714 of tilly.schildt@eur.nl).

Rowan Huijgen

wetenschapsknooppunt@eur.nl