Erasmus Junior College - Lessen voor hoogbegaafde leerlingen

'Klasje op de EUR' voor individuele aanmelding en deelname van hoogbegaafde leerlingen

In 2017-2018 bieden wij naast het reguliere (eerder genoemde) Erasmus Junior College ook een aangepaste variant aan, speciaal voor hoogbegaafde leerlingen.

• Een volledig onderwijsarrangement voor uw kind of leerling op de EUR dat wordt verzorgd door een student-docent.
  • Programma-inhoud is hetzelfde, maar de lessen worden verzorgd op de Erasmus Universiteit Rotterdam (Campus Burgemeester Oudlaan 50).
  • De individueel aangemelde leerlingen worden met plusleerlingen van andere basisscholen ingedeeld in een klasje bestaande uit minimaal 4 en maximaal 15 leerlingen.
  • In het na- en voorjaar kan er worden deelgenomen aan het openingscollege.
  • Afhankelijk van de lessenreeks is er een bezoek aan een van de partner-musea of een bedrijfsbezoek. Datum vastgesteld voor WK EUR.
  • Vervoer van en naar de universiteit wordt door de school of ouder/begeleider zelf geregeld.
  • Informatie betreffende data waarop de diverse 'klasjes op de EUR' worden gegeven vindt u op: Schema 2017-2018 Klasjes Erasmus Junior Colleges (pdf).

Overzicht en kosten

Aantal deelnemers:15
Duur:6 x 2 uur
Kosten:70 euro

Bij aanmelding voor het Erasmus Junior College 'Klasje op de EUR' gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Het is aan te bevelen om voorafgaand voor meer informatie telefonisch of per e-mail contact op te nemen met Tilly Schildt (010-4082714 of tilly.schildt@eur.nl).

Rowan Huijgen

wetenschapsknooppunt@eur.nl