Erasmus Junior College – ‘Klasje op de EUR’

Naast het reguliere Erasmus Junior College bieden wij ook een aangepaste variant aan, speciaal voor scholen met een kleiner aantal plusleerlingen.
Dit programma bestaat uit een volledig onderwijsarrangement voor uw kind of leerling op de EUR dat wordt verzorgd door een student-docent. De programma-inhoud is hetzelfde, maar de lessen worden verzorgd op de Erasmus Universiteit Rotterdam (Burgemeester Oudlaan 50).

  • De leerlingen worden met deelnemers van andere basisscholen of individueel aangemelde leerlingen ingedeeld in een klasje bestaande uit minimaal 4 en maximaal 15 leerlingen.
  • Vervoer van en naar de universiteit wordt door de basisschool zelf geregeld.
  • In het na- en voorjaar kan er worden deelgenomen aan het openingscollege.
  • Afhankelijk van de lessenreeks is er een bezoek aan een van de partner-musea of een bedrijfsbezoek. Datum wordt vastgesteld door het Wetenschapsknooppunt.
  • Informatie betreffende data in het na- en voorjaar waarop de diverse 'Klasjes op de EUR' worden gegeven, zijn te vinden op het schema onderaan deze pagina.
  • De data voor de openingscolleges zijn helaas nog onder voorbehoud.

Bij voldoende animo voor een tussentijds 'Klasje op de EUR' zijn er mogelijkheden om van de vastgestelde begindata af te wijken. Voor informatie hierover kan contact opgenomen worden met het Wetenschapsknooppunt: 010-4082714 of wetenschapsknooppunt@eur.nl.

 

Overzicht en kosten

Aantal deelnemers per klasje:15
Duur:6 x 2 uur
Kosten:70 euro per leerling

Bij aanmelding voor het Erasmus Junior College 'Klasje op de EUR' wordt akkoord gegaan met de algemene voorwaarden (te vinden onderaan deze pagina).

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met het Wetenschapsknooppunt: 010-4082714 of wetenschapsknooppunt@eur.nl.