Erasmus Junior College - 'Klasje op de EUR' particuliere aanmelding hoogbegaafden

Naast het reguliere (eerder genoemde) Erasmus Junior College bieden wij ook een aangepaste variant aan, speciaal voor meer- en hoogbegaafde leerlingen. Dit programma bestaat uit een volledig onderwijsarrangement voor een kind of leerling op de EUR dat wordt verzorgd door een student-docent. De programma-inhoud is hetzelfde, maar de lessen worden verzorgd op de Erasmus Universiteit Rotterdam (Burgemeester Oudlaan 50).

  • De individueel aangemelde leerlingen worden met plusleerlingen van andere basisscholen ingedeeld in een klasje bestaande uit minimaal 4 en maximaal 15 leerlingen.
  • In het na- en voorjaar kan er worden deelgenomen aan het openingscollege.
  • Afhankelijk van de lessenreeks is er een bezoek aan een van de partner-musea of een bedrijfsbezoek. Datum vastgesteld voor het Wetenschapsknooppunt.
  • Vervoer van en naar de universiteit wordt door de school of ouder/begeleider zelf geregeld.
  • Informatie betreffende data waarop de diverse 'klasjes op de EUR' worden gegeven vindt u in het overzicht onderaan deze pagina.
  • De data voor de openingscolleges zijn helaas nog onder voorbehoud.

Overzicht en kosten

Aantal deelnemers per klasje:15
Duur:6 x 2 uur
Kosten:70 euro

Bij aanmelding voor het Erasmus Junior College 'Klasje op de EUR' wordt akkoord gegaan met de algemene voorwaarden (onderaan deze pagina).

Het is aan te bevelen om voorafgaand voor meer informatie telefonisch of per e-mail contact op te nemen met het Wetenschapsknooppunt: 010-4082714 of wetenschapsknooppunt@eur.nl