Docenten en decanen

Wij helpen u en uw leerlingen in het studiekeuzeproces

Als decaan of mentor van een middelbare school speelt u een belangrijke rol bij de studiekeuze van uw leerlingen. Voor de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is het belangrijk dat leerlingen een goede en doordachte keuze maken en daarom helpen wij u graag in dit proces. Regelmatig schuiven wij aan bij decanenbijeenkomsten en ook nodigen wij u graag bij ons uit.

Conferentie aansluiting vo-wo

Jaarlijks organiseert de Erasmus Universiteit Rotterdam een jaarlijkse conferentie over aansluiting vo-wo. Momenteel staat er in verband met de covid-19 maatregelen nog geen conferentie gepland.

Voorlichting en bijscholing voor decanen en docenten vwo

Bekijk het overzicht van workshops, bijscholing en voorlichtingen die de Erasmus Universiteit aanbiedt voor docenten.

Gegevensterugkoppeling oud-scholieren

Toeleverende scholen uit het voorgezet onderwijs zijn benieuwd naar meer informatie over de aansluiting tussen hun school en de Erasmus Universiteit. Het studiekeuzetraject voor leerlingen is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van het vo en het wo.

Nieuwsbrief

Een aantal keer per jaar verstuurt de Erasmus Universiteit Rotterdam een nieuwsbrief naar schooldecanen en andere geïnteresseerden met relevant nieuws omtrent studiekeuze- en begeleidingsactiviteiten voor decanen en studiekiezers. Laat in onderstaand tekstveld uw emailadres achter om u aan te melden voor deze nieuwsbrief.

 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen