Deelnemen met een functiebeperking

Het Eurekaweekbestuur streeft ernaar om de Eurekaweek voor iedereen toegankelijk te maken dus ook voor studenten met een functiebeperking. Het gaat hier niet alleen om studenten met een lichamelijke handicap (zoals slechtziendheid of motorische problemen), maar ook om studenten met bijvoorbeeld AD(H)D, autisme, dyslexie of psychische beperkingen.

De Eurekaweek is een week voor studenten waarin zij Rotterdam, hun medestudenten en het studentenleven beter kunnen leren kennen. Het is een spannende week waar als aankomend student veel op je af komt. Misschien vind jij het extra spannend om je op te geven omdat je bijvoorbeeld hulp nodig hebt om aan alle activiteiten deel te kunnen of omdat je het lastig vindt om met zoveel nieuwe prikkels om te gaan.

Op het aanmeldformulier kun je aangeven dat je een functiebeperking hebt en heb je tevens de mogelijkheid om deze verder te specificeren.  Wil je meer informatie of heb je nog vragen over het deelnemen aan de Eurekaweek met een functiebeperking? Neem dan contact op met het Eurekaweekbestuur via 010-4082154 of mail naar eureka@eur.nl. We zoeken dan samen naar hoe we jou het beste bij kunnen staan tijdens de week, zodat jij een fantastische start van jouw studententijd kan beleven!

Wil je meer informatie over studeren met een functiebeperking aan de Erasmus Universiteit? Dan kun je terecht bij team ‘Studeren met een functiebeperking’ (SMF) team. 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen