Informatie over het inschrijven
De Eurekaweek zal plaatsvinden van 17 augustus t/m 20 augustus

Informatie over het inschrijven

Registreren is vanaf nu mogelijk!

Prijzen 2020

Dit jaar zijn de ticketprijzen voor de ‘Blended Eurekaweek’ als volgt:

 • EURly Bird Ticket: €44,99
 • RegulEUR Ticket: €49,99
 • HEURry up Ticket: €54,99

Met een ticket voor de Eurekaweek ben je verzekerd van een vliegende start aan je studie!

Als je je inschrijft voor de Eurekaweek word je ingedeeld in een groepje met medestudenten van dezelfde studie als waar jij je voor ingeschreven hebt. Dit groepje wordt begeleid door twee ouderejaarsstudenten van jouw studie. Omdat dit jaar het programma van de Eurekaweek uit veel verschillende locaties bestaat, heeft ieder groepje een uniek programma. Met je ticket krijg je toegang tot alle activiteiten waar je gedurende de drie offline dagen voor ingedeeld bent.

Naast toegang tot de drie offline dagen krijg je met je ticket ook toegang tot het interactieve digitale platform. Op dit platform worden alle onlineactiviteiten georganiseerd die op de online dag plaats zullen vinden, vind je leuke interactieve games én kan je alle informatie vinden die jij als aankomende student nodig hebt. Tot slot zit in je ticket ook avondeten gedurende de drie offline dagen.

Goed om te weten!

 • Let op: een slaapplek is niet inbegrepen bij je ticket voor de Eurekaweek. Het officiële programma duurt tot 23.00 uur. Mocht je niet in staat zijn om na het avondprogramma nog naar huis te gaan, bieden wij verschillende mogelijkheden tot overnachtingen aan. Zie de onderstaande link:

 • Mocht je om bepaalde redenen niet naar Rotterdam kunnen komen tijdens de Eurekaweek, is er ook de mogelijkheid om enkel een onlineprogramma te volgen. Dit ticket kost €19,99.

  Tickets kunnen betaald worden via iDeal, Paypal of met een creditcard.

 • De studie Nanobiologie vindt grotendeels plaats in Delft en gedurende de Eurekaweek vindt ook de introductieweek in Delft plaats: de OWee. Wil je in Delft gaan wonen, dan raden wij je aan om mee te doen aan de OWee. Meer informatie vind je op www.owee.nl

 • Het kan zijn dat de specifieke naam van jouw masterstudie niet in de lijst op het inschrijfformulier voorkomt, aangezien veel studies onlangs nog zijn veranderd. Kies in dat geval voor de studie die het meest overeen komt met jouw studie en vul onderaan het formulier bij 'overige belangrijke informatie' in wat de specifieke naam van jouw masterstudie is. 

 • Na 1 augustus is het niet mogelijk om je kaartje aan te passen of te annuleren. Het is ook niet mogelijk om je ticket te verkopen, omdat ieder ticket persoonsgebonden is. Voor vragen omtrent je ticket of de betaling kun je contact opnemen met het Eurekaweekbestuur. 

 • Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot de inschrijving, bekijk dan hier de pagina met Frequently Asked Questions (FAQ). Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met de Commissaris Deelnemers & Gidsen: Lieke van der Meule (eureka@eur.nl). 

Stay in touch!

Blijf up-to-date over de belangrijke zaken rondom de Eurekaweek via onze social media en praat mee over de Eurekaweek via #Eurekaweek op Facebook en Instagram!

Blijf op de hoogte via Instagram!

Eurekaweek & Covid-19

 • Eurekaweek & Covid-19

  Op dit moment zijn wij bezig om diverse scenario’s te verkennen voor de aankomende Eurekaweek.