Slapen

Slapen

Note: Uiteraard worden bij alle overnachtingsopties die wij aanbieden de hiervoor geldende regels vanuit het RIVM nageleefd.

Het fysieke programma van de Eurekaweek vindt plaats van 17 t/m 19 augustus. Op deze dagen bieden wij een dag vullend programma aan, om deze reden wordt een slaapplaats in Rotterdam aanbevolen.

Op de volgende plaatsen kun je tijdens de Eurekaweek slapen:

 • Thuis of bij familie/vrienden in Rotterdam
 • In een huis van een van de studentengezelligheids- of sportverenigingen
 • Op de campus van de Universiteit
 • In een hotel/hostel

Slaapvoorzieningen gedurende de Eurekaweek

 • Woon je al in Rotterdam of heb je vrienden of familie die in Rotterdam wonen? Kijk of het mogelijk is om hier te overnachten. Dit is voor jou goedkoper en zorgt ervoor dat er genoeg slaapplaatsen zijn voor deelnemers die niet anders kunnen.

   
 • Tijdens de Eurekaweek is het mogelijk om te slapen in een studentenhuis van een van de studentenverenigingen. Ben je benieuwd hoe het er in een echt studentenhuis aan toe gaat? De studentengezelligheidsverenigingen Laurentius, NSR, RSC/RVSVRSG en SSR bieden hun huizen aan om in te slapen tijdens de week. Kijk op de website van de Rotterdamse Kamer van Verenigingen - de overkoepelende organisatie van alle verenigingen - voor een slaapplek in een studentenhuis. Ook is er de mogelijkheid te overnachten bij een van de leden van roeivereniging Skadi. Slapen in een verenigingshuis betekent niet dat je lid hoeft te worden van een vereniging!

  Mocht je je willen inschrijven om in een verenigingshuis te slapen, schrijf je dan voor de Eurekaweek in exclusief overnachting en regel je overnachting zelf via een van de studentenverenigingen.

   
 • Als je voor een slaapplek op de campus kiest, kun je tijdens de gehele Eurekaweek slapen in de sporthal op de campus van de Erasmus Universiteit, locatie Woudestein. (17 t/m 19 augustus, 3 nachten). Klik hier om je in te schrijven voor een slaapplek op de campus, de kosten hiervoor bedragen €53,50. Hiervoor zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in als je op de campus wil slapen.

  Let op:

  • De ruimtes worden overdag gebruikt, wat inhoudt dat je de zaal voor 10.30 uur zult moeten verlaten.
  • Omdat de matrasjes die de slaapplaatsen markeren niet of nauwelijks te desinfecteren zijn is een aanvullende eis dat iedereen die hier overnacht een eigen slaap- of lakenzak 
   meeneemt. (wij verzorgen een matrasje en een stoel,  niet voor lakens, dekens of kussens)
  • Opslag bagage op de tribune is mogelijk maar alleen voor personen die hier ook overnachten
  • De lockers zijn buiten gebruik
   
 • Het is ook mogelijk om tijdens de Eurekaweek te overnachten in een hotel/hostel. Gezien het feit dat de fysieke activiteiten van de Eurekaweek plaats vinden van 17 t/m 19 augustus raden wij aan minimaal 2 nachten te boeken.

  De onderstaande hotels/hostel hebben een aanbieding speciaal voor deelnemers van de Eurekaweek!
  Vergeet niet de code tijdens het boeken in te voeren.

  *Het boeken van de hotelovernachting is voor rekening en risico van de deelnemers zelf. Het Eurekaweekbestuur kan geen garantie bieden betreffende de veiligheid van een hotel/hostel, noch aansprakelijk gesteld worden voor de schade die, direct of indirect, het gevolg is van het handelen van een hotel/hostel.

   

  Code: Eureka 2020 - voor een privékamer (voor 1 of 2 personen).

  Let op: Reserveren op de website is alleen mogelijk met een creditcard, u kunt Cityhub een e-mail sturen als u met een pinpas/debitcard wilt boeken.

   

  Code EUREKA2020 voor €40 per nacht (minimaal 2 nachten)

   

   

  Code EUREKA2020 voor 10% korting.

   

  Code EUREKA2020 voor 10% korting

   

  Code Eureka voor €40 per nacht.

   

  Volg onderstaande kortingslink voor 10% korting op best beschikbare tarief (inclusief ontbijt)