Eureka Live
Kijk elke avond om 8 uur live naar het evenement

Eureka LIVE

Jouw dagelijkse video update over alles wat er gebeurt tijdens de Eurekaweek 2020. Interessante interviews, grappige reportages, live muziek en nog veel meer! Live en direct vanuit de @Eureka LIVE studio op de campus.

De nieuwe aflevering is dagelijks hier live te zien. Je kunt zelf ook actief meedoen dankzij een interactieve tool. Starttijd: 20.00 uur

Aflevering 1

De allereerste aflevering van @Eureka Live betekent tegelijk de aftrap van de Eurekaweek. Te gast is o.a. Locoburgemeester Bert Wijbenga en Sander Doude van Troostwijk namens de organisatie van de Eurekaweek. Ook zijn er diverse live-optredens, bijvoorbeeld van de zanger van de Hermes House Band.

Aflevering 1

Aflevering 2

Verschillende interessante gasten en Skype gesprekken met meerdere deelnemers van de Eurekaweek. Mariam leert je hoe je veilig door Rotterdam kan fietsen.

Aflevering 2

Aflevering 3 

Aflevering met leuke updates over de Eurekaweek. Gasten zijn vandaag: Wouter Holleman (Sustainability hub) en Sven Figee (Rotterdammer/Componist)

Aflevering 3

Aflevering 4 

De laatste aflevering alweer van @Eureka Live! Een hele speciale gast vandaag, namelijk niemand minder dan Jan Peter Balkenende (voormalig minister-president van Nederland én huidig hoogleraar aan de EUR)! Verder krijgt een eerstejaars een Schorem haar make-over en Hanna en Augustine vloggen over hun avonturen in Rotterdam.

Aflevering 4 - Eureka Live