Eurekaweekbestuur 2021

Wil jij deel uitmaken van het Eurekaweekbestuur?

De Eurekaweek nadert en daarmee is het ook tijd om op zoek te gaan naar een nieuw Eurekaweekbestuur. Een Eureka-bestuursjaar is ontzettend leuk om mee te maken en ieder jaar weer een mooie uitdaging. Bezit jij het doorzettingsvermogen, de flexibiliteit en de creativiteit om de mooiste week van het jaar tot een succes te maken?

Als Eurekaweekbestuur ben je verantwoordelijk met een team om de introductieweek te organiseren. Je bent dus niet alleen bezig met je eigen functie, maar ook voor de organisatie van een aantal onderdelen binnen de week. Deze combinatie zorgt voor een ontzettend leerzaam en leuk bestuursjaar met een enorme variëteit aan verantwoordelijkheden.  

In december begin je part-time om alvast op te starten. De weken daarvoor ben je al een paar uur per week met de Eurekaweek bezig. Vanaf januari begin je aan je fulltime periode met een knallend einde in Augustus. 

Solliciteren?

Ben jij overtuigd en lijkt het je wel wat om zo'n uniek bestuursjaar te doen?

Solliciteren kan vanaf 1 september tot en met 2 oktober door je CV en een korte motivatie te sturen naar jobapplication.es@eur.nl. Geef hierbij een voorkeur op voor drie van de negen functies. 

Twijfel je misschien nog een beetje, maar zou je graag meer willen weten? Houd de website en onze social media kanalen in de gaten voor meer informatie over bestuursinteresse borrels en het solliciteren voor het Eurekaweekbestuur 2021. Je kunt ons ook altijd individueel contacten voor een kopje koffie als je interesse hebt in een specifieke functie. Kijk hier voor een uitgebreid overzicht van de taken per functie

 

Belangrijke data

  • 16 september: Bestuursinteresseborrel in de Smitse van 17:00 tot 19:00
  • 30 september: Bestuursinteresseborrel in de Smitse van 17:00 tot 19:00
  • 2 Oktober: Deadline om te solliciteren voor het Eurekaweekbestuur 2021