Eurekaweek 2021
Make It Happen!

Maak als huidig student onderdeel uit van de Eurekaweek!

vrijwilliger zijn tijdens de eurekaweek levert alleen maar voordelen op
Help mee met het organiseren van een van de mooiste evenementen van het jaar
Beleef de eurekaweek opnieuw samen met je vrienden!

Wil je het Eurekaweekbestuur ondersteunen tijdens de voorbereidingen en gedurende alle activiteiten tijdens de Eurekaweek? De Eurekaweek is de perfecte afsluiting van je zomer en de beste manier om het nieuwe studiejaar te beginnen. we bieden verschillende mogelijkheden aan, om deel te nemen als vrijwilliger. Een van die mogelijkheden is door deel uit te maken van een commissie. Daarnaast kan je je ook aanmelden als gids of kan je onderdeel worden van de crew. Meer informatie over de verschillende mogelijkheden vind je hieronder.

 • De Eureka-crew is onmisbaar tijdens de Eurekaweek. Als crewmember ondersteun je het Eurekaweekbestuur in de voorbereiding en bij alle activiteiten tijdens de week. Je bent bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het verloop van de evenementen en je houdt toezicht op de deelnemers of andere partijen. Daarnaast verstrek je informatie aan de deelnemers, bouw je evenementen op en af en werk je nauw samen met het Eurekaweekbestuur en de overige crewmembmers. Door de unieke taken tijdens de week krijg je een hechte band met je mede-crew leden. Kortom, de Eurekaweek is niet mogelijk zonder de inzet van crewmembers! 

   

    Klik hier voor meer informatie
 • Als gids ben je verantwoordelijk voor een groep nieuwe studenten. Tijdens de Eurekaweek zal je ze meenemen in een week gevuld met geweldige activiteiten. Het is aan jou de taak om ervoor te zorgen dat al deze nieuwe studenten klaar zijn voor een van de leukste tijd van hun leven. Samen met de rest van je commissie zorg je ervoor dat alle gidsen gekwalificeerd zijn om aankomende studenten de universiteit en de mooiste stad van Nederland te laten zien.

   

    Klik hier voor meer informatie
 • Als onderdeel van de gidsencommissie ga je de potentiele gidsen interviewen. Dit betekent dan ook dat je heel veel gidsen zal leren kennen die je zeker ook tijdens de Eurekaweek zelf zal tegenkomen. Samen met de rest van je commissie zorg je ervoor dat alle gidsen gekwalificeerd zijn om aankomende studenten de universiteit en de mooiste stad van Nederland te laten zien. Nadat alle gidsen geselecteerd zijn, geef je samen met je commissie genoten en het Eurekaweekbestuur trainingen aan de gidsen. Tijdens de Eurekaweek zelf ben je het centrale communicatie/service punt. Dit betekent dat je een probleemoplossend vermogen en sociale vaardigheden bezit.

   

    Klik hier voor meer informatie
 • Het Eurekaweekbestuur 2021 is op zoek naar enthousiaste commissieleden voor het verzorgen van de content voor de Social Media kanalen van de Eurekaweek! Ben jij creatief ingesteld en wil je dit tot uiting brengen voor en tijdens de Eurekaweek? Heb je affiniteit met social media en (mogelijk) video's maken en bewerken? Durf jij mensen te benaderen om hen te interviewen als de nieuwe Eureka verslaggever? Dan zijn we op zoek naar jou!

   

    Klik hier voor meer informatie

Stay in touch!

Blijf up-to-date over de belangrijke zaken rondom de Eurekaweek via onze social media en praat mee over de Eurekaweek via #Eurekaweek op Facebook en Instagram!

Volg ons op Instagram