Eurekaweek 2020
Make It Happen!

Maak als huidig student onderdeel uit van de Eurekaweek!

Vrijwilliger zijn tijdens de Eurekaweek brengt enkel voordelen mee!

Help mee met het organiseren van een van de mooiste evenementen van het jaar

Herbeleef de Eurekaweek samen met je vrienden!

Help toekomstige studenten ook aan een goede universitaire begin!

Geniet en maak kennis met anderen mensen!

Wacht niet te lang en bekijk de mogelijkheden hieronder!

Let op: The Eurekaweek will definitely go on! De zogenaamde ‘Blended Eurekaweek 2020’ zal bestaan ​​uit zowel online activiteiten als offline activiteiten in Rotterdam; online omdat het kan en offline als het kan.

De inschrijvingen om vrijwilliger te worden tijdens de Eurekaweek 2020 zijn gesloten!

Wil je het Eurekaweekbestuur ondersteunen tijdens de voorbereidingen en gedurende alle activiteiten tijdens de Eurekaweek? De Eurekaweek is de perfecte afsluiting van je zomer en de beste manier om het nieuwe studiejaar te beginnen. We bieden verschillende mogelijkheden om je aan te melden als vrijwilliger. Een van die mogelijkheden is door deel uit te maken van een commissie. Daarnaast kan je je ook aanmelden als gids of kan je onderdeel worden van de crew. Meer informatie over de verschillende mogelijkheden vind je hieronder.

Vrijwilliger tijdens de Eurekaweek

 • Heb je affiniteit met organiseren? Dan is dit je ultieme kans! Meld je aan en ondersteun het Eurekaweekbestuur bij alle programmaonderdelen gedurende de week. Voorzie deelnemers van informatie en help bij de opbouw én afbouw van activiteiten. Daarnaast kan je ingezet worden om overzicht te bewaren van alle deelnemersgroepen die door de stad verspreid zijn. Door deelname aan verschillende crew-uitjes en crew-avonden die vóór de Eurekaweek plaatsvinden, bouw je een goede band op met je mede-crewers en het bestuur. Tijdens de week maak je deel uit van een hecht team vol doorzetters. Daarnaast combineer je hard werken met een hele hoop gezelligheid! Beleef een week om nooit te vergeten en maak vrienden voor het leven!

  Let op: aanmelden als Crew-member voor de Eurekaweek 2020 is niet mogelijk meer.

  Klik hier voor meer informatie!
 • Heb je zelf een fantastische Eurekaweek gehad en zou je dit nog een keer willen meemaken? Word dan gids tijdens de Eurekaweek 2020 en begeleid samen met een vriend of vriendin een deelnemersgroepje! Als gids zorg jij ervoor dat de studenten in jouw groepje een onvergetelijke week hebben en de basis leggen voor nieuwe vriendschappen. 

  Let op: aanmelden als Gids voor de Eurekaweek 2020 is niet mogelijk meer.

  Klik hier voor meer informatie!
 • Het Eurekaweekbestuur 2020 is op zoek naar enthousiaste commissieleden voor het voorbereiden en het uitvoeren van de gidsensollicitaties! Heb jij affiniteit met (het gidsen van) de Eurekaweek en lijkt het je leuk nauw betrokken te zijn bij het wervingsproces? Dan zijn we op zoek naar jou!

  Let op: aanmelden voor de Gidsencommissie 2020 is niet mogelijk meer.

  Klik hier voor meer informatie!
 • Ben jij creatief ingesteld en altijd op zoek naar het perfecte plaatje? Heb jij affiniteit met social media en (eventueel) het maken en monteren van video’s? Durf jij op mensen af te stappen om ze te interviewen als de nieuwe Eureka-reportEUR? Geef je dan op voor de Mediacommissie!

  Let op: aanmelden voor de Mediacommissie 2020 is niet mogelijk meer.

  Klik hier voor meer informatie!

Stay in touch!

Blijf up-to-date over de belangrijke zaken rondom de Eurekaweek via onze social media en praat mee over de Eurekaweek via #Eurekaweek op Facebook en Instagram!

Blijf op de hoogte via Instagram!