Crew Eurekaweek 2020

Eurekaweek Crew

Let op: aanmelden als Crew-member voor de Eurekaweek 2020 is niet mogelijk meer.

De Eureka-crew is onmisbaar tijdens de Eurekaweek. Als crewer ondersteun je het Eurekaweekbestuur in de voorbereiding en bij alle activiteiten tijdens de week. Je bent bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het verloop van de evenementen en je houdt toezicht op de deelnemers of andere partijen. Daarnaast verstrek je informatie aan de deelnemers, bouw je evenementen op en af en werk je nauw samen met het Eurekaweekbestuur en de overige crewers. Kortom, de Eurekaweek is niet mogelijk zonder de inzet van crewmembers!

Als crewmember krijg je een Eurekaweek polsbandje en ben je op bijna alle programmaonderdelen aanwezig. Hiernaast word je de gehele week voorzien van gratis eten en drinken. Het leukste aan crew zijn, is de hechte band die ontstaat tussen de crewers en het Eurekaweekbestuur en de mooie herinneringen die daaruit voortkomen. Om het zo ongelooflijk gezellig te maken binnen de crew worden er voorafgaand enkele crewuitjes gepland. Natuurlijk moeten er ook dingen voorbereid worden. Deze voorbereidingen zullen plaatsvinden tijdens de crewavonden. In de week zelf sta je samen vroeg op en ben je actief bezig met het werk, maar ’s avonds maken we er samen een mooi feest van!

Heb jij interesse om volgend jaar ook de Eurekaweek te organiseren? Als crewmember zie je hoe het er backstage aan toe gaat en doe je veel waardevolle ervaring op. Onder de crew is ook een aantal hoofdcrewfuncties beschikbaar. Deze hoofdcrewers dragen extra verantwoordelijkheid voor specifieke onderdelen van de week en werken intensief samen met het Eurekaweekbestuur. Dit maakt crew zijn nog waardevoller voor je CV en het geeft je de kans om verantwoordelijkheid te nemen en te dragen. Een ervaring die je niet wilt missen!

 

Ja, ik wil! 

Je wilt dus crew worden. Waar moet je dan rekening mee houden?

  • Je bent van 17 t/m 20 augustus exclusief beschikbaar
  • Je kunt in teamverband werken
  • Je hebt een proactieve werkhouding
  • Je vindt het niet erg om de handen uit de mouwen te steken
  • Bovenal heb je zin in een geweldige week!

Stay in touch!

Blijf up-to-date over de belangrijke zaken rondom de Eurekaweek via onze social media en praat mee over de Eurekaweek via #Eurekaweek op Facebook en Instagram!

Blijf op de hoogte via Instagram!