Uitgaan

Ervaar het studentenleven. Lees meer over het studentenuitgaansleven, cultuur en evenementen in de stad en op de campus.

Virtual experience

Studeren, sporten, koffie drinken

Rotterdam's favorieten

Bekijk de stad door de ogen van een student

Evenementen in Rotterdam

In Rotterdam worden er veel wereldberoemde evenementen georganiseerd, zoals International Film Festival Rotterdam (IFFR), Rotterdam Marathon, het North Sea Jazz Festival en de Wereldhavendagen. 

Restaurants

Rotterdam is een ware culturele smeltkroes, wat terug is te zien in de verschillende restaurants, bars, koffiebars, lunchrooms en afhaalplekken! Of je nu vegetariër, veganist, visliefhebber of een vleeseter bent, er is voor elk wat wils. Ontdek de kleine restaurantjes aan het Deliplein in Katendrecht, of de hippe eettentjes in de Witte de Withstraat. Meer zin in patat? De ultieme frietliefhebber kan zijn hart ophalen bij Tante Nel, Pomms of Bram Ladage. 

Wil je meer weten over eten en drinken in Rotterdam?

Best vegan places in Rotterdam!

Musea & cultuur

Rotterdam is de ideale stad voor de kunst- en cultuurliefhebber. Zoals de Lonely Planet het omschrijft: 'Van de meest geavanceerde hedendaagse galerieën tot een van de oudste musea van Nederland: Rotterdam heeft een gevarieerde kunstcollectie, die niet alleen beperkt is tot musea - je vindt er ook buitensculpturen, installaties en straatkunst, verspreid over de stad.'

We hadden het zelf niet beter kunnen verwoorden! Ga erop uit, en ervaar zelf wat Rotterdam te bieden heeft aan cultuur! 

Evenementen op de campus

Verenigingen, organisaties en faculteiten organiseren allerlei activiteiten voor studenten op de campus. Met de Uni-Life app kun je alle online en offline evenementen vinden die worden georganiseerd door EUR verenigingen en organisaties. Zo blijf je altijd betrokken!

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen