Academic Writing PhD

Inschrijving is gesloten
Engels - Language & Training Centre (2017)

Academic Writing in English voor PhD studenten

Ben je een PhD-student ? En heb je hulp nodig bij het schrijven van je proefschrift of een academisch artikel in het Engels? Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste  structuur en de ins en outs van goed academisch schrijven? Als je ja hebt geantwoord op één van deze vragen, dan is deze cursus iets voor jou!

Wat ga je leren? 

Tijdens deze cursus van zes weken raak je vertrouwd met alle vaardigheden die nodig zijn om een ​​academische paper te schrijven en deze te editen voor publicatie. Elke week wordt een specifiek onderwerp gepresenteerd en deelnemers delen kennis en leren nieuwe vaardigheden door middel van interactieve discussies. De cursus maakt ook een diepere analyse van academisch schrijven mogelijk door het schrijven, beoordelen en bewerken van verschillende opdrachten. Daarnaast zullen deelnemers elke week het werk van een of meer studenten lezen en peer reviewen. 

De lessen zijn online en bestaan ​​uit een mix van live interactie en individueel aan het werk gaan. Naast de contacturen wordt van de deelnemers verwacht dat ze ongeveer twee tot drie uur per week besteden aan voorbereiding en zelfstudie. Deze cursus bestaat uit zes groepslessen van elk drie uur en één individuele sessie aan het einde van de cursus. Er is aandacht voor:

 • het schrijfproces voor elk specifiek deel van een artikel;
 • formuleren van argumenten en het presenteren van data;
 • opbouw en coherentie op tekstniveau;
 • het schrijven van duidelijke en bondige  alinea's;
 • structuur en betoog;
 • het schrijven van correct Engels op zinsniveau (inclusief grammatica, stijl en vocabulaire);
 • het gebruik van bronnen (samenvatten, parafraseren, citeren en refereren);

Startmomenten

DagDataTijdLocatie
----

Let op: 

Cursusinformatie

Inschrijfdeadline-
Tijdsduur6 weken
TaalIn de lessen wordt Engels gesproken.
Cursusprijs

Tarief 1: PhD Studenten: € 515,-

Is het niet duidelijk onder welke tariefgroep je valt? Lees verder.

Mijn werkgever betaaldIndien je een factuur nodig hebt voor je werkgever vragen wij je om dit voor je aanmelding aan ons kenbaar te maken in een e-mail. Na betaling via de webshop kan er geen factuur meer verkregen worden.
CursusmateriaalHet lesmateriaal is niet bij de cursusprijs inbegrepen. In de bevestiging die je ontvangt (na de deadline) als de cursus doorgaat informeren we je over de details. 
GroepenDe groepen zijn klein: minimaal 10 en maximaal 12 deelnemers. Let op! Bij minder dan 10 inschrijvingen behoudt het LTC het recht om de cursus te annuleren. Wanneer een cursus vanwege te weinig aanmeldingen niet doorgaat, word je hierover geïnformeerd en wordt er contact opgenomen over restitutie.
Belangrijk om te weten
 • Deze cursus is toegankelijk voor PhD studenten van zowel de EUR als andere universiteiten die momenteel bezig zijn met hun proefschrift of een academisch artikel. Deelnemers moeten voorbeelden van hun eigen werk kunnen produceren, aangezien dat onderdeel van het cursusmateriaal zal zijn.
 • Van alle deelnemers wordt verwacht dat ze alle lessen volgen. Bovendien moeten alle opdrachten binnen de deadlines zijn ingeleverd.
 • Deelnemers die minimaal 5 sessies bijwonen en alle opdrachten inleveren, ontvangen een bewijs van deelname.
VoorwaardenDoor in te schrijven voor deze cursus ga je akkoord met onze voorwaarden. Voor vragen bekijk onze FAQ pagina

Contact

E-mailadres
ltc@eur.nl
Telefoonnummer
010 4081997

Whatsapp: +31 (0) 610604467

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen