GMAT

GMAT staat voor Graduate Management Admission Test.

Heb je hulp nodig bij het kwantitatieve deel van de GMAT? Heb je de GMAT nodig voor je toelating tot (bijvoorbeeld een pre-master) IBA van de RSM? En wil je je ook graag richten op het aanleren van een examenstrategie voor het kwantitatieve deel? Het LTC helpt je graag op weg!

Het Language & Training Centre verzorgt een speciale GMAT wiskunde training op campus Woudestein.  De training bestaat uit een online lespakket en 4 face-to-face bijeenkomsten waarmee je wordt voorbereid op het wiskundige (kwantitatieve) gedeelte van de GMAT. Het einddoel van de cursus is: alle wiskundestof beheersen die je nodig hebt voor de GMAT! Dus inclusief examenstrategieën en een heleboel oefening met "echte" opgaven!

De studiebelasting van deze training is 4 x 2 lesuren plus zelfstudie en vergt veel tijd en inzet: vóór aanvang van de cursus ga je namelijk aan de slag met het online oefenprogramma. Tijdens en na de cursus werk je daarmee verder. Daarnaast krijg je speciale opdrachten om vertrouwd te raken met typische GMAT-vragen en maak je veel originele GMAT-opgaven om ervaring op te doen voor het examen. Hoeveel uren je daar precies in moet investeren, varieert en hangt sterk af van je niveau.  Wanneer je 2 maanden na de laatste les al een examen wilt doen, moet je rekening houden met een studiebelasting van minimaal 15 uur per week vanaf de dag van je inschrijving.  

  • Meer informatie over de GMAT training kun je vinden in onze factsheet.
  • Je kunt je direct inschrijven via onze webshop!
  • De inschrijfdeadline is 22 september.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen