Russisch

Изучение иностранного языка позволяет открыть новый мир

Heb je de Russische taal nodig voor je studie of je loopbaan? Ga je binnenkort op reis en wil je je verstaanbaar maken? Of wil je Russisch leren vanwege een andere reden? Het LTC helpt je graag op weg! Het volledige aanbod Russisch voor cursisten met een academische achtergrond (HBO/WO) vind je hier:

Taaltoets

 • Taalassessment
   

  Een taalassessment Russisch is een uitgebreide toetsing van alle taalvaardigheden: lezen, luisteren, schrijven en spreken. Met een assessment kun je je taalbeheersingsniveau vaststellen. Als alle resultaten zijn verwerkt, ontvang je een verklaring waarin staat op welk niveau je de taal mondeling en schriftelijk beheerst.  

Taalcursus

 • Wekelijkse taalcursus
   

  Eenmaal per jaar organiseert het Language & Training Centre een dubbele cursus Russisch voor beginners. Aan het einde van de cursus is de stof van twee cursusniveaus behandeld. Met afsluitend examen en certificaat.

Maatwerk 

Vanzelfsprekend levert het Language & Training Centre ook graag maatwerk op verzoek van en in overleg met faculteiten, afdelingen, studenten of bedrijven. Maatwerk kunnen we onderverdelen in:

 • Individueel

  Het is mogelijk om een individuele taaltraining te volgen. Een individuele taaltraining sluit precies aan bij je wensen en behoeften. Het LTC stelt een persoonlijk trainingstraject op. Je doorloopt dit traject onder begeleiding van een ervaren docent. 
 • Groep

  Het is mogelijk om een cursus op maat in te kopen. Deze wordt in overleg afgestemd op de wensen en behoeften van de deelnemers. Dit is al mogelijk voor groepen vanaf 3 personen.

Voor meer informatie over assessments & cursussen op maat of een oriënterend gesprek kun je contact opnemen via ltc@eur.nl. Om de aanvraag te kunnen verwerken vragen wij je om duidelijk aan te geven om welke taal het gaat en wat de wensen en behoeften zijn.