Studyboost

Voor toekomstige (EUR-)studenten die hun wiskunde-kennis willen opfrissen

Wil je je voorbereiden op het wiskundige deel van het colloquium doctum of op de wiskunde-deficiëntietoets van niveau 1 of niveau 2? Of wil je je wiskunde-kennis opfrissen voor je begint met je studie bij de Erasmus Universiteit Rotterdam? Schrijf je dan snel in voor de training Wiskunde Deficiëntie niveau 1 of 2!

  • Een Studyboost training wiskunde deficiëntie niveau 1 bestaat uit 8 bijeenkomsten verspreid over 4 weken. Dit komt neer op 2 lessen per week van 1,5 uur.
     
  • Een Studyboost training wiskunde deficiëntie niveau 2 bestaat uit 8 bijeenkomsten verspreid over 4 weken. Dit komt neer op 2 lessen per week van 2,5 uur. 
    Inclusief een pauze van 15 minuten.

Tijdens de trainingwordt ingegaan op alle wiskunde onderwerpen die als voorkennis worden verondersteld bij toelating voor een bepaalde opleiding aan de Erasmus Universiteit. De training bestaat uit twee aparte onderdelen. Ten eerste krijg je de beschikking over een online zelfstudiepakket dat je de mogelijkheid biedt om je huidige wiskundige basiskennis en je algebraïsche vaardigheden in kaart te brengen. Het digitale leersysteem bied je een op maat gesneden training aan waarmee je je de ontbrekende onderdelen eigen kunt maken. Dit Engelstalige systeem is 24/7 beschikbaar en je kunt alle onderdelen net zo vaak oefenen totdat je ze beheerst!  Het andere deel van de training bestaat uit lessen die worden verzorgd door vakkundige docenten. Zij weten wat de moeilijkheden voor studenten kunnen zijn en waar studenten vaak over struikelen. Tijdens deze bijeenkomsten wordt uitgebreid ingegaan op het aanpakken en oplossen van vraagstukken die vergelijkbaar zijn met de opgaven van de Wiskunde Deficiëntietoets (ook wel de Colloquium Doctum Wiskunde toets van niveau 1 of 2 genoemd). 

  • Meer informatie over de Studyboost training vind je in onze factsheet.
  • Op dit moment is het niet mogelijk om je in te schrijven voor deze cursus. Stuur een e-mail naar ltc@eur.nl indien je interesse hebt.