Wetenschapscafé column

Niet één, maar twee columnisten leveren hun bijdrage aan het Wetenschapscafé Rotterdam. Zij rouleren per Wetenschapscafé en geven zo elk hun eigen invulling aan het onderwerp van die maand, uiteraard ter introductie van het café. De columnisten zijn M. en Michiline Plukker.

Michline Plukker

Zij is een creatieve duizendpoot. Actrice, danseres, theatermaakster, dans- en theater docente, zangeres, eigenaresse Mi in Motion, creative director, spoken word artiest en copywriter.

Twee jaar geleden is ze begonnen met schrijven en is ze ook actief als Spoken word artiest en copywriter. Zij is bekend met podia zoals Tedx Rotterdam, Alfabetsoep, 010saysitall, hiphophuis, jump off, Woorden Worden Zinnen, Spoken Poetry, Paginagroots, Granata Gala, Poetry International Festival en Sprazz i.s.m. North Sea Round Town.

Wessel

Wessel is een Rotterdamse woordkunstenaar & verbinder. Hij verzorgt optredens, exposities en schrijft in opdracht. Presenteert, host en maakt programma. Een groot deel van alles waarbij woorden centraal staan en wat de mens mee verbindt. Op bevlogen wijze staat hij stil bij wat doorgaans vervliegt. Ook laat hij de stilte klinken als het licht van een vuurtoren op de zondag nacht. Als iedereen een letter zou zijn uit een verschillend alfabet, dicht hij de spatie. Altijd op zoek naar wat bindt in taal, tijd en ruimte.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen