Enjoy Summer Vibes!

HeartBeat Festival

Enjoy summer vibes, tijdens de zesde editie van het HeartBeat festival! Op 6 september wordt de campus omgetoverd tot festivalterrein met foodtrucks, loungeplekken, bars en vooral: goede muziek.

Het HeartBeat Festival heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als dé feestelijke opening van het academisch jaar van onze universiteit. Voor zowel medewerkers als studenten wordt de centraal gelegen Erasmus Plaza omgetoverd tot een indrukwekkend festivalterrein. Na vijf toffe edities waarin het festival snel groter is geworden, is het dit jaar tijd voor zomerse sferen met het thema ‘Enjoy Summer Vibes’! Vanaf 16.30 uur verandert de Erasmus Plaza in een festivalterrein met foodtrucks, loungeplekken, bars en goede muziek.

Dit jaar kun je genieten van optredens van Maan, the Dirty Daddies, Afro Bros, DJ Arsalan en DJ Savilos.

Activiteiten

Op Erasmus Plaza is er ook een hoop te doen. Ga voor een festival-look naar de Feesttantes, die eye paints verzorgen, ga op de foto met Erasmus of in de Fancybooth en sing your heart out in de Karaoke Caravan. En wil je even bijkomen van al die drukte? Stap dan op de Silent Swing.

Foodtrucks 

Bij een goed festival hoort natuurlijk goed eten. Verschillende foodtrucks voorzien je van culinair verantwoorde snacks, biologische friet of heerlijk ijs. Nieuwsgierig naar je opties? Bekijk ze hier.

Muntjes

De muntjes om dranken en eten te kunnen kopen, zijn te koop vanaf donderdag 6 september 10.00 uur. De kassa’s zijn te vinden op twee plekken:

  1. Op de hoek van het Sanders-gebouw en de Food court.
  2. Aan het begin van Erasmus Plaza, aan de kant van het Polak-gebouw.

Nog niet bekend op de campus? Bekijk hier de plattegrond.

Enkele huishoudelijke mededelingen

  • Muntjes zijn alleen via pin verkrijgbaar. Je kunt niet met contant geld betalen. 
  • Tijdens het festival wordt geen drank geschonken aan jongeren die jonger zijn dan 18 jaar. Ben je 18 jaar of ouder? Doe dan ook mee met NIX18.
  • Om 22.00 uur sluit de laatste act af. Tot 22.30 uur kun je de campus verlaten.

Lustrum

Dit jaar vieren we het 21ste lustrum van onze universiteit. ‘Science Meets City: Samen kennis maken’ is het thema van een feestelijk programma dat start bij de opening van het academisch jaar op 3 september, 2018. Dat is de kick-off van een serie spannende ontmoetingen tussen wetenschap en de stad die duurt tot zomer 2019. 

Foto's

Houd er rekening mee dat foto's worden gemaakt op het HeartBeat Festival. De foto’s kunnen worden gebruikt voor de websites en Facebook-pagina's van de Erasmus Universiteit Rotterdam. We publiceren alleen foto's met meerdere mensen erop, niet foto's van een persoon. Voor meer informatie kun je de privacyverklaring van de universiteit lezen.

HeartBeat Festival 2017

Aftermovie HeartBeat Festival 2017