Line-up HeartBeat Festival 2018

Maan - Perfect World

Maan - Perfect World

Nicky Jam x J. Balvin - X (EQUIS) | Video Oficial | Prod. Afro Bros & Jeon

The Dirty Daddies

Passie & La Mode Mixtape by DJ Arsalan

Savilos - Riddim

Savilos - Riddim

DJ Savilos

16.30-18.00 uur

Deze 20-jarige DJ en producer gooit zijn hele ziel en zaligheid in de muziek. Sinds drie jaar is hij actief achter de draaitafels en met het produceren van eigen muziek. DJ Savilos is naast DJ ook student aan het Albeda College waar hij de opleiding tot muzikant volgt. 

Maan

Maan

18.00-18.30 uur

Op school deed ze enthousiast mee als er gezongen werd en na het winnen van een plaatselijke talentenjacht met enkele vriendinnen en een pianist ontstond de band Fortuned. Daarmee trad Maan op op festivals in de buurt. Na het gymnasium besloot de toen 18-jarige een tussenjaar te nemen en zich bezig te houden met muziek om te kijken waartoe dat zou leiden. Ze schreef zich in voor The Voice of Holland, koos voor Marco Borsato als coach en won die wedstrijd in 2016. In december 2017 begon Maan aan haar eerste eigen clubtournees.

DJ Arsalan

DJ Arsalan

18.30-19.30 uur

De snel groeiende artiest Arsalan is pas sinds enkele jaren DJ en producer. Toch heeft hij al een paar mooie optredens achter zijn naam staan. Luister vast naar wat je kan verwachten bij het optreden van Arsalan.

Dirty Daddies

Dirty Daddies

19.30-21.00 uur

Met veel plezier en passie hebben The Dirty Daddies in de vijf jaar dat ze bestaan een torenhoge nieuwe standaard gezet in het feestcircuit. Het woord coverband is af van het stoffige imago en de wervelende show van de witte brigade blijkt vrijwel onmogelijk te evenaren. Met hun explosieve energie en 90 hits in 90 minuten aanpak zijn de zeven mannen geliefde gasten geworden in feesttenten, op festivals en in de clubs.

Afro Bros

Afro Bros

21.00-22.00 uur

Afro Bros hebben al een aantal grote samenwerkingen op hun naam staan. De neven Giordano Ashruf & Rashid Badloe begonnen ooit met muziek maken op familiefeestjes, maar hebben nu hits met Ronnie Flex en Major Lazer op hun naam staan. De meest recente collab is misschien wel het grootst. De neven hebben namelijk X(EQUIS) van Nicky Jam en J. Balvin geproduceerd. Een beat van de Afro Bros is meestal te herkennen aan het fluitje dat je hoort.