Informatie over het inschrijven

Prijzen

De ervaringen die je tijdens de Eurekaweek opdoet zijn natuurlijk onbetaalbaar. Voor het bedrag dat wij vragen krijg je: lunch en avondeten op alle vier de dagen, deelname aan alle programmaonderdelen, het leren kennen van het Rotterdamse studentenleven en natuurlijk een onvergetelijk gezellige week. De prijzen van tickets voor de Eurekaweek 2017 zijn:

-          €65,00 (zonder overnachting op de campus)

-          €85,00 (inclusief overnachting en ontbijt op de campus) Let op: Helaas is het niet langer mogelijk om te slapen op de campus. Wegens grote vraag zijn alle slaapplaatsen uitverkocht. 

Ticket betaling kan via iDeal, PayPal of met een creditcard. 

Let op: Tijdens de Eurekaweek wordt er gebruik gemaakt van het openbaar vervoer in Rotterdam. Je recht op vrij reizen met je studenten OV-chipkaart gaat pas in op 1 September. Zorg dus voor voldoende saldo op je persoonlijke of tijdelijke OV-chipkaart.

Restitutie en vragen omtrent betaling

Mocht er iets niet helemaal goed gaan met je betaling, kan je contact opnemen met Paylogic. De gegevens van Paylogic vind je hier. Mocht je onverhoopt toch niet meer mee kunnen doen aan de Eurekaweek, dan kun je tot 1 augustus het geld voor je ticket terugvragen. Ook als je een ticket inclusief slaapplek om wilt zetten in een ticket exclusief slaapplek, kan dit tot 1 augustus. Stuur in beide gevallen een e-mail naar eureka@eur.nl met als onderwerp: annuleren e-ticket. Na 1 augustus is het niet meer mogelijk om je geld terug te krijgen.

Nanobiologie

Gedurende de Eurekaweek vindt ook de Introductieweek in Delft plaats, namelijk de OWEE-week. Wil je in Delft gaan wonen, dan raden wij je aan om je aan te melden voor de OWEE-week. Dit kan via www.owee.nl

Masterstudies in inschrijfformulier

Het kan zijn dat de specifieke naam van jouw masterstudie niet in de lijst op het inschrijfformulier voorkomt, aangezien veel studies onlangs nog zijn veranderd. Kies in dat geval voor de studie die het meest overeen komt met jouw studie en vul onderaan het formulier bij 'overige belangrijke informatie' in wat de specifieke naam van jouw masterstudie is. 

Facebook en Instagram

Praat mee over de Eurekaweek via #Eurekaweek op Facebook en Instagram! Uiteraard hebben we ook eigen pagina's die je kan volgen om up to date te blijven van de Eurekaweek. Klik daarvoor op onderstaande icons!