Informatie over het inschrijven

Prijzen

Dit jaar zijn de ticketprijzen voor de Eurekaweek*:

  • €70,00 voor de hele week, zonder overnachting

  • €90,00 voor de hele week, inclusief overnachting en ontbijt op de campus. 

Voor de basisprijs van €70 krijg je toegang tot alle programma onderdelen overdag en 's avonds, lunch en avondeten op alle vier de dagen en een geweldige week vol gezelligheid en nieuwe ervaringen. Ticket betaling kan via iDeal, PayPal of met een creditcard. 

Let op: tijdens de Eurekaweek kan er gebruik gemaakt worden van het openbaar vervoer in Rotterdam. Vrij reizen met je studenten OV-chipkaart gaat pas in op 1 september, dus zorg voor voldoende saldo op je persoonlijke of tijdelijke OV-chipkaart.

 

Restitutie en vragen omtrent betaling

Als er iets niet helemaal goed gaat met je betaling, kun je contact opnemen met Paylogic. De gegevens van Paylogic vind je hier. Mocht je onverhoopt toch niet meer mee kunnen doen aan de Eurekaweek, dan kun je tot 1 augustus het geld voor je ticket terugvragen. Ook als je een ticket inclusief slaapplek om wilt zetten in een ticket exclusief slaapplek, kan dit tot 1 augustus. Stuur in beide gevallen een e-mail naar eureka@eur.nl met als onderwerp: annuleren e-ticket. Na 1 augustus is het niet meer mogelijk om je geld terug te krijgen. Het is ook niet mogelijk om je ticket te verkopen, omdat ieder ticket persoonsgebonden is. 

 

Nanobiologie

De studie nanobiologie vindt grotendeels plaats in Delft en gedurende de Eurekaweek vindt ook de introductieweek in Delft plaats: de OWEE-week. Wil je in Delft gaan wonen, dan raden wij je aan om mee te doen aan de OWEE-week. Meer informatie vind je op www.owee.nl

 

Masterstudies in inschrijfformulier

Het kan zijn dat de specifieke naam van jouw masterstudie niet in de lijst op het inschrijfformulier voorkomt, aangezien veel studies onlangs nog zijn veranderd. Kies in dat geval voor de studie die het meest overeen komt met jouw studie en vul onderaan het formulier bij 'overige belangrijke informatie' in wat de specifieke naam van jouw masterstudie is. 

 

Stay in touch!

Blijf up-to-date over de belangrijke dingen rondom de Eurekaweek via onze social media en praat mee over de Eurekaweek via #Eurekaweek op Facebook en Instagram! Je kunt onze pagina's vinden door op de icoontjes onder aan de pagina te klikken.

 

*Let op: dit zijn de voorlopige prijzen van de Eurekaweek 2018 en kunnen nog wijzigen.