Gidsen & Crew

Kom gidsen!

Heb je zelf een fantastische Eurekaweek gehad en zou je dit nog een keer willen meemaken? Word dan gids in de Eurekaweek en begeleid samen met een vriend of vriendin een deelnemersgroepje. Als gids zorg jij er voor dat de studenten in jouw groepje een onvergetelijke week hebben en de fundering leggen voor nieuwe vriendschappen. Je kunt je aanmelden vanaf de laatste week van maart. 

Dit jaar is voor het eerst de gidsencommissie in het leven geroepen, die het bestuur ondersteunt tijdens de gidsenwerving. Deze commissie bestaat uit een aantal Erasmus studenten die helpen met de selectie en training van een grote groep gidsen om te zorgen dat de begeleiding tijdens de week optimaal is. Aanmelden kan nog tot 28 februari door een mailtje met je motivatie en CV te sturen naar eureka@eur.nl.

Wil jij gidsen? Schrijf je hier in!

 

Meld je aan voor Crew!

Altijd al een groot evenement van achter de schermen mee willen maken? Dit is je kans! Ondersteun het Eurekaweekbestuur bij alle programmaonderdelen, verstrek informatie aan deelnemers en help op- en afbouwen. Overdag ben je de rechterhand van het bestuur met een enthousiast team vol doorzetters en ’s avonds heb je gratis toegang tot alle feesten. Daarnaast worden er meerdere crew-uitjes en crew-avonden georganiseerd, dus krijg je er veel gezelligheid en mooie momenten voor terug! Je kunt je aanmelden vanaf de laatste week van maart. 

Ben jij klaar om te crewen? Je kunt je hier aanmelden!