Eurekaweek Crew

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden als crew voor de Eurekaweek 2018!

De Eureka-crew is onmisbaar tijdens de Eurekaweek. Als crewer ondersteun je het Eurekaweekbestuur bij alle activiteiten tijdens de week. Je bent bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het verloop van de evenementen en je houdt toezicht op de deelnemers of andere partijen. Daarnaast verstrek je informatie aan de deelnemers, bouw je evenementen op en af en werk je nauw samen met het Eurekaweekbestuur en de overige crewers. Kortom, de Eurekaweek is niet mogelijk zonder de inzet van crewmembers!

Als crewmember krijg je een polsbandje en je bent op alle bijna programmaonderdelen aanwezig. Daarnaast krijg je de hele week gratis eten en drinken. Het leukste aan crewer zijn is de hechte band die ontstaat tussen de crewers en het Eurekaweekbestuur en de mooie herinneringen die daaruit voortkomen. Om het zo ongelooflijk gezellig te maken binnen de crew gaan we voor de Eurekaweek met z’n allen uit eten, doen we mee aan een pub quiz en staan er andere leuke crew-uitjes en crew-avonden gepland. Een paar weken na de week gaan we weer met z’n allen op pad om bij te kletsen over de ongetwijfeld geweldige week. Je staat samen vroeg op en bent actief bezig met je werk, maar ’s avonds maken we er een mooi feest van!

Zou jij volgend jaar ook de Eurekaweek willen organiseren? Als crewmember zie je hoe het er achter de schermen aan toe gaat en doe je waardevolle ervaring op. Onder de crew zijn er ook een aantal hoofdcrew functies beschikbaar. Deze hoofdcrewers dragen extra verantwoordelijk voor specifiek onderdeel van de week en werken intensief samen met het Eurekaweekbestuur. Dit maakt crew zijn natuurlijk nog waardevoller voor je CV en het geeft je de kans om verantwoordelijkheid te nemen!

 

Ja, ik wil! 

Je wilt dus crew worden. Waar moet je dan rekening mee houden?

  • Je bent van 20 t/m 23 augustus exclusief beschikbaar
  • Je kunt in teamverband werken
  • Je hebt een proactieve werkhouding
  • Bovenal heb je zin in een geweldige week!