Crew

Let op! Het is helaas niet langer mogelijk om je nog aan te melden als crew.

Eurekaweek crew

Als Eureka-crew help je de Eurekaweekcommissie bij allerlei activiteiten tijdens de Eurekaweek. Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het verloop van de evenementen en houd je toezicht op de deelnemers. Ook verstrek je informatie aan de deelnemers, bouw je op en af en werk je nauw samen met de Eurekaweekcommissie en de overige crewers. Kortom, de Eurekaweek is niet mogelijk zonder de inzet van jullie, de crewmembers!

Als crewmember krijg je een gratis polsbandje en daarmee toegang tot alle programmaonderdelen. Daarnaast krijg je de hele week gratis eten en drinken. Het leukste aan crewer zijn is de hechte band die ontstaat tussen de crewers en de Eurekaweekcommissie en de mooie herinneringen die daar uit voortkomen. Om het zo ongelooflijk gezellig te maken binnen de crew gaan we voor de Eurekaweek met z’n allen uit eten, doen we mee aan een pubquiz en staan er andere leuke crew-uitjes en crew-avonden gepland. Een paar weken na de week gaan we met z’n allen nogmaals op pad om bij te kletsen over de ongetwijfeld geweldige week. Je staat samen vroeg op en bent actief bezig met je werk, maar ’s avonds maken we er samen een mooi feest van!

Daarnaast hebben we onder de crew ook een aantal functies voor hoofdcrewers beschikbaar, zoals hoofdcrewer social media of hoofdcrewer op een programma onderdeel. Dit maakt crew zijn natuurlijk nog waardevoller voor op je CV en geeft je de kans om de verantwoordelijkheid te pakken! Zou jij volgend jaar ook de Eurekaweek willen organiseren? Als crewmember zie je hoe het er achter de schermen aan toe gaat en doe je waardevolle ervaring op.

Ja ik wil! 

Je wilt dus crew worden. Waar moet je dan rekening mee houden?

- Je bent van 20 t/m 24 augustus exclusief beschikbaar
- Je kunt in teamverband werken
- Je hebt een pro-actieve werkhouding 
- Bovenal heb je zin in een gezellige week en ben je 's avonds in voor een feestje!

Denk jij dat je past binnen de crew en heb je zin in een ontzettend leuke week? Klik hier om je in te schrijven als crew.

Wil je meer informatie? Kom gerust langs op ons kantoor (N2-12) of stuur dan een mail naar lotte.rockx@eur.nl