Gidsen

Algemeen

De Eurekaweek zal dit jaar plaatsvinden van maandag 20 t/m 23 augustus 2018. Let op! voor internationale studenten start het programma op zondag 19 augustus. Om deze week tot een echt succes te maken hebben we een groot aantal enthousiaste gidsen nodig! Als gids begeleid je met z’n tweeën een groep deelnemers vier dagen lang over de campus, door de stad, in de kroegen en bij de verschillende verenigingen. Samen met je mede-gids en groepje grijp je alle kansen aan om er een fantastische week van te maken!

Gidsen tijdens de Eurekaweek: een week vol met mogelijkheden!

Wat verwachten we van een gids? Als gids ben je een van de belangrijkste schakels binnen de Eurekaweek om de deelnemers een top week te laten beleven. Het is belangrijk dat een gids verantwoordelijkheidsgevoel heeft en zijn of haar groepje bij elkaar kan houden. Ga er vanuit dat je vier dagen lang volop bezig bent met je gidsengroepje. Je zult dan ook geen nevenactiviteiten kunnen doen gedurende de Eurekaweek. Het is de taak van een gids om zijn of haar groepje op een goede manier door de Eurekaweek te gidsen. Als voorbereiding krijg je dan ook een gidsentraining. Naast de verantwoordelijkheid over je groepje, is de Eurekaweek vooral heel gezellig en ook een uitgelegen kans om kennis te maken met nieuwe studenten!

Wat biedt de Eurekaweek jou als gids?

-     Een SUPER gezellige week
-     De ideale afsluiting van je vakantie en tegelijkertijd een goed begin van het nieuwe jaar
-     Gratis deelname aan alle programmaonderdelen 
-     Toegang tot de feesten van de Eurekaweek en de studentengezelligheidsvereningen
-     Heel veel onvergetelijke momenten  

Helaas kunnen dit jaar HBO studenten niet deelnemen aan de Eurekaweek van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Om die reden kunnen studenten van het HBO ook geen gids worden van een HBO-groepje. Eventueel kunnen HBO-gidsen op de reservelijst worden geplaatst voor het gidsen van EUR-studenten.

Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar eureka@eur.nl