Eurekaweekcommissie 2017

   De Eurekaweekcommissie van 2017 bestaat uit: 

 • Laurens Coumou 
  Functie: Voorzitter  
  Studie: Master in Organisational Change & Consulting 

  "Tijdens afgelopen eurekaweken ben ik zo’n beetje alles wel geweest. Van deelnemer tot gids, van studievereniging tot studentenvereniging promoten, iedere Eurekaweek was ik erbij. Die interesse in de Eurekaweek bouwde ieder jaar verder op. De Eurekaweekcommissie kon dus niet uitblijven!

  Als ik aan de Eurekaweek denk, zie ik de mogelijkheid voor iedere deelnemer om zich opnieuw weg te zetten. Dat is echt iets heel bijzonders om te zien! Mensen die op de middelbare school in een hokje geplaatst zijn, kunnen in de Eurekaweek een nieuwe indruk van zichzelf geven. Het geeft veel energie om te zien dat mensen meer zichzelf kunnen zijn in hun nieuwe omgeving!"

 • Ruben Rekers 
  Functie: Penningmeester
  Studie: Mr.drs. Economics and Law 

  "Tijdens afgelopen Eurekaweek ben ik gids geweest voor een super diverse groep van pre-master en masterstudenten. Agelopen jaar heb ik het ontzettend naar mijn zin gehad als crewer waar ik een kijkje heb kunnen nemen achter de schermen van zo'n gigantische organisatie. 

  Als ik aan de Eurekaweek denk dan zie ik een ontzettend energieke groep van aankomende studenten die de tijd van hun leven hebben met feesten door heel Rotterdam, zoals de unieke evenementen als de Cantus en de Night of the Songs, maar ik zie ook studenten die de basis leggen voor hun academisch carrière en hun toekomstige sociale leven, door hun studiegenoten te ontmoeten en lid te worden van allerlei verenigingen."

 • Tessa Boon 
  Functie: Acquisitie
  Studie: International Bachelor Communication and Media

  "Tijdens afgelopen Eurekaweken ben ik aanwezig geweest als deelnemer, gids en als vrijwilliger voor mijn studentensportvereniging. 

  Als ik aan de Eurekaweek denk, denk ik aan alle leuke herinneringen die ik heb gemaakt met mijn groepje, de gidsen en andere eerstejaarsstudenten. De Eurekaweek was voor mij de ideale manier om kennis te maken met het studentenleven in Rotterdam."

 • Mirte Koutstaal
  Functie: Acquisitie
  Studie: International Business Administration 

  "Tijdens afgelopen eurekaweken ben ik deelnemer en gids geweest.

  Als ik aan de Eurekaweek denk, denk ik aan een week waarin je de kans hebt om kennis te maken met alle mogelijkheden voor tijdens je studententijd. Het evenement waaraan ik de mooiste herinnering heb is de Night of the songs. Hier heb je nog één keer de kans om met je groepje te zingen en terug te blikken een geweldige week!"

 • Vera Batelaan
  Functie: Interne Betrekkingen
  Studie: International Bachelor Communication and Media

  "Tijdens afgelopen Eurekaweken ben ik deelnemer en gids geweest. In beide gevallen heb ik heel veel mooie, nieuwe dingen mogen ervaren en daarom is het extra leuk om in mijn huidige rol te zien hoe dit grootschalige evenement georganiseerd wordt!

  Als ik aan de Eurekaweek denk dan denk ik aan zoveel verschillende indrukken. Alles van het Rotterdamse studentenleven komt tijdens de Eurekaweek aanbod en dat maakt het zo divers. Voor mij is de Eurekaweek de perfecte kick-off van je studententijd waarbij je in één klap kennismaakt met de stad, de campus, en alle verenigingen!"

 • Magomed Aliev
  Functie: Deelnemers & Gidsen 
  Studie: International Bachelor Economics and Business Economics  

  "Tijdens afgelopen Eurekaweken ben ik zowel deelnemer als (tweemaal!) gids geweest. In 2013 heb ik zelf deelgenomen. Dit vond ik zo leuk dat ik in 2014 en 2016 gegidst heb. De laatste keer was oprecht de beste Eurekaweek ervaring die ik ooit heb gehad! Dit heeft mij geïnspireerd om mij aan te melden voor de Eurekaweekcommissie.

  Als ik aan de Eurekaweek denk, denk ik aan de ongelooflijke herinneringen die je opdoet. Aan de deelnemer die verlegen bij de Doelen aankomt, aan diezelfde deelnemer die een dag later ongegeneerd staat mee te brullen bij de cantus, en die aan het einde van de week vol zelfvertrouwen zijn studentenleven ingaat. Dát is voor mij de Eurekaweek."

 • Loek Wijnhoven
  Functie: Promotie & Communicatie 
  Studie: Master in Marketing Management 

  "Tijdens afgelopen Eurekaweken ben ik deelnemer en crewer geweest. Beide ervaringen hebben mij geinspireerd om deze week zelf te willen organiseren.

  Wanneer ik aan de Eurekaweek denk dan denk ik aan de mensen die ik ontmoet heb tijdens mijn eerste Eurekaweek. Hechte vriendschappen zijn destijds ontstaan en deze mensen vervullen nog steeds een belangrijke rol in mijn leven." 

 • Lotte Rockx 
  Functie: Events & logistiek 
  Studie: International Bachelor Communication and Media

  "Tijdens afgelopen Eurekaweken ben ik deelnemer, gids en crew geweest.

  Als ik aan de Eurekaweek denk, dan zie ik talloze blije nieuwe studenten die onze prachtige stad ontdekken en vrienden voor het leven maken tijdens de beste events!"