Eurekaweekbestuur 2019

Het Eurekaweekbestuur zoekt opvolgers!

De Eurekaweek nadert en met de leukste introductieweek van Rotterdam in zicht, is het ook tijd om op zoek te gaan naar een nieuw Eurekaweekbestuur. Als Eurekaweekbestuur ben je verantwoordelijk met een team om een hele introductieweek te organiseren. Je bent dus niet alleen bezig met je eigen functie, maar ook voor de organisatie van een aantal evenementen binnen de week. Deze combinatie zorgt voor een ontzettend leerzaam en leuk bestuursjaar met een enorme varieteit aan verantwoordelijkheden. 

Een Eureka-bestuursjaar is ontzettend leuk om mee te maken. De sollicitaties beginnen na de Eurekaweek in September. De periode die volgt, zal af en toe wat tijd vragen met betrekking tot borrels of overdracht van het oude naar het nieuwe bestuur. In deze periode is nog niets verplicht, maar is het wel belangrijk om er een paar uur per week mee bezig te zijn. In december begin je part-time om alvast op te starten. Vanaf januari begin je aan je full-time periode met een knallend einde in Augustus. 

 

Solliciteren?

Ben jij overtuigd en lijkt het je wel wat om zo'n uniek bestuursjaar te doen? Of twijfel je misschien nog een beetje, maar zou je graag meer willen weten. De eerste bestuursinteresse borrel zal plaatsvinden op 4 september tussen 17.00 en 19.00; hier kun je al je vragen stellen om een idee te krijgen van wat een bestuursjaar precies inhoudt. Je kunt ons ook altijd individueel contacten voor een kopje koffie als je interesse hebt in een specifieke functie. 

Solliciteren kan vanaf 1 augustus tot en met 9 september door je CV en een korte motivatie te sturen naar jobapplication.es@eur.nl. Geef hierbij een voorkeur op voor drie van de acht functies. Kijk hier voor een uitgebreid overzicht van de taken per functie.