Erasmus Sport

Sporten doe je als student aan de Erasmus Universiteit in het Erasmus Sport Centrum. Hier kun je bijna elke denkbare sport beoefenen tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

 

Be fit

Je kunt lekker komen sporten met keuze uit een uitgebreid sportprogramma en vele cursussen. Je kunt kiezen uit allerlei opties: tennis, squash, kettlebell, pilates, salsa, zumba, noem maar op. Voor deze cursussen kun je je online inschrijven op www.erasmussport.nl

 

Compete

Er zijn 26 sportverenigingen, met elk hun eigen competities en evenementen, van golf tot squash en van stijldansen tot basketbal. Deze sportverenigingen vertegenwoordigen zo’n 2500 Erasmus Sporters en als je je bij hen aansluit kun je in een van hun teams meedoen aan de competitie.

 

Win

Uniek in de Nederlandse studentensport is onze prestatie sport. Vijf sporten die op nationaal niveau spelen en door Erasmus Sport gesteund worden om zich nog verder te ontwikkelen. Deze sporten zijn: voetbal, volleybal, basketbal, rugby en roeien. Wanneer je wilt trainen en leren om te winnen tijdens je studietijd is prestatiesport wat voor jou!

 

Socialize

Erasmus Sport organiseert elk jaar een skireis en twee keer per jaar het Groot Rotterdams Zaalvoetbal Kampioenschap, waar je aan mee kunt doen. Daarnaast zijn er verschillende sporttoernooien op de campus en meer dan 100 evenementen per jaar, waar je uit kunt kiezen. In het Erasmus Sport café kun je ontspannen en vind je gezelligheid voor, na en tussen het sporten door.

Kijk op onze website voor alle informatie en prijzen.

 

Erasmus Sport Centrum

 

Openingstijden

maandag t/m vrijdag: 08.00 - 24.00 uur

zaterdag en zondag: 11.00 - 19.00 uur

Telefoon

010-4081875

E-mail

info@erasmussport.nl

Website

www.erasmussport.nl