NSR

Sociëteit 'Alveus Dei'
Eendrachtsplein 10
Tel. 010-4045322
E-mail info@nsr.nu
Internet www.nsr.nu

De Navigators zijn sinds 1973 actief in Rotterdam. In 1987 is Navigators Studentenvereniging Rotterdam opgericht, een open christelijke studentengezelligheidsvereniging die studenten de mogelijkheid biedt zich te verdiepen in levensbeschouwelijke zaken en het christelijk geloof. Het verenigingsmotto ‘Christus kennen en Hem bekendmaken’ staat dan ook in alles centraal.

Momenteel telt NSR ruim 200 leden, die zijn onderverdeeld in tien verschillende disputen met ieder een eigen karakter. De dispuutsleden komen tweemaal per maand samen om gezellig met elkaar te eten en te praten, waarna zij uiteen gaan in kleinere groepen om de Bijbel te bestuderen en van elkaar te leren hoe zij het geloof beleven in hun dagelijks leven. Tevens is er iedere maand een NSR-avond, waarbij we onder leiding van onze eigen band zingen en kunnen luisteren naar een spreker over een interessant thema. Daarnaast organiseert NSR verenigings- en dispuutsweekenden, het kerstdiner, een gala en diverse feesten voor leden en gasten. Al deze activiteiten maken NSR een vereniging met de unieke mix van gezelligheid en geloven.

Onze sfeervolle sociëteit ‘Alveus Dei’, oftewel Bijenkorf Gods, is iedere dinsdag- en donderdagavond de plek waar leden en niet-leden terecht kunnen voor een biertje en een gesprek aan onze mooie bar.

Kenmerkend voor NSR is haar open karakter, ze stelt zich gastvrij op naar niet-leden en er worden diverse activiteiten georganiseerd waar je van harte welkom bent. Zo hebben we onze eigen theaterproductie, ook wel de Happening genoemd en organiseren we twee keer per jaar de Alpha-cursus. Dit is een kennismaking met het christelijk geloof voor studenten die het leuk vinden om over geloof en levensvragen na te denken.

Je bent van harte uitgenodigd… het hele jaar door.