Charity

Lucky you! Jij hebt de mogelijkheid om te studeren aan een fantastische universiteit, waar je je talenten en vaardigheden kunt ontwikkelen. Maar wat als je in minder bevoorrechte omstandigheden was geboren? Wat zou er dan met je ambities gebeurd zijn?

Level the playing field

Jij kan studenten die in minder fortuinlijke omstandigheden zijn opgegroeid dezelfe kansen geven als jezelf - door mee te doen aan de Erasmus Charity Run. Samen doneren we onze tijd en energie, om zo geld in te zamelen voor de Erasmus Trustfonds Scholarships

Levensveranderende beurzen

Deze beurzen zijn bedoeld voor kandidaten die veel potentie hebben, maar door hun achtergrond minder kans hebben op het volgen van een studie. Elke beurs bedraagt € 15.000, waarmee studenten hun uitgaven voor wonen, reizen en boeken kunnen betalen. Bij de meeste opleidingen hoeven ontvangers van de beurs geen instellingstarief te betalen en betalen enkel het wettelijke collegegeld, hun visum en verzekering. Op deze manier biedt het Erasmus Trustfonds beurzen die talentvolle studenten kansen biedt op een beter leven.

Wil je bijdragen?

Wil je weten hoe je kunt doneren of meedoen aan de Erasmus Charity Run? Neem contact op met Nicole Eshuis via charityrun@eur.nl.