Informatie over het inschrijven

Prijzen

Dit jaar zijn de ticketprijzen voor de Eurekaweek:

  • €72,50 voor de hele week, zonder overnachting

  • €97,50 voor de hele week, inclusief overnachting en ontbijt op de campus. 

Voor de basisprijs van €72,50 krijg je toegang tot alle programma onderdelen overdag en 's avonds, lunch en avondeten op alle vier de dagen en een geweldige week vol gezelligheid en nieuwe ervaringen. Ticket betaling kan via iDeal, PayPal of met een creditcard. 

Let op: tijdens de Eurekaweek kan er gebruik gemaakt worden van het openbaar vervoer in Rotterdam. Vrij reizen met je studenten OV-chipkaart gaat pas in op 1 september, dus zorg voor voldoende saldo op je persoonlijke of tijdelijke OV-chipkaart.

 

Restitutie en vragen omtrent betaling

Na 1 augustus is het niet mogelijk om je kaartje aan te passen of te annuleren. Het is ook niet mogelijk om je ticket te verkopen, omdat ieder ticket persoonsgebonden is. Voor vragen omtrent je ticket of de betaling kun je contact opnemen met het Eurekaweekbestuur. 

 

Nanobiologie

De studie Nanobiologie vindt grotendeels plaats in Delft en gedurende de Eurekaweek vindt ook de introductieweek in Delft plaats: de OWee. Wil je in Delft gaan wonen, dan raden wij je aan om mee te doen aan de OWee. Meer informatie vind je op www.owee.nl

 

Masterstudies in inschrijfformulier

Het kan zijn dat de specifieke naam van jouw masterstudie niet in de lijst op het inschrijfformulier voorkomt, aangezien veel studies onlangs nog zijn veranderd. Kies in dat geval voor de studie die het meest overeen komt met jouw studie en vul onderaan het formulier bij 'overige belangrijke informatie' in wat de specifieke naam van jouw masterstudie is. 

 

Stay in touch!

Blijf up-to-date over de belangrijke dingen rondom de Eurekaweek via onze social media en praat mee over de Eurekaweek via #Eurekaweek op Facebook en Instagram! 

Facebook: www.facebook.com/eurekaweekEUR

Instagram: www.instagram.com/eurekaweek